Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drugovi i drugarice birali ste uzivajte
Tate i sinovi su svugdje, moRe biti da su i tuDE ..
Ne mogu da vjerujem da DF od 5 ministarstava samo jedan bosnjak , kome mi bosnjaci glas dadosmo.
Demokratska fronta trebala bi preuzeti Ministarstvo unutrašnjih poslova (Predrag Kurteš), Ministarstvo zdravstva (Milan Mandilović), Ministarstvo kulture i sporta (Dario Vučić), Ministarstvo socijalne politike (Emira Tanović-Mikulec) i Ministarstvo pravde (Enver Smajkan) Nažalost od ovih sve da skupiš biće prva dvojica omatorelih pijanaca,treći vrlo " uspješan" dirigent, a ovaj zadnji nije bio u stanju sastaviti jedan običan statut. F U J !!! Što je najgore sve bivši nedokazani SDP-ovci! Željko na jednoj strani dobiješ - na drugoj višestruko gubiš. Pa, eto ti - razmisli. Imaš još malo vremena!
Ima li se šta pozitivno reći za ljude koji će nas voditi naredne četiri godine, ili se samo mogu širiti priče 'rekla-kazala'? Ako niste zadovoljni ljudima koje ste vi birali, uključite se u politiku i mijenjajte stanje, kao prošla Vlada SDP-a koja je uspješno podbacila za samo dvije godine.
Ko su ministri u Vladi Kantona Sarajevo? čast izuzecima , odgovor je jednostavan , miševi , lopovi i oportunisti sa ubijenim centrom u mozgu za ljudskost , moral i solidarnost ... baš kao i u ostalim kantonima
cestitamo vam na ministru u poslova kurtesu. sad moze i da upotrijebi diplomu koju mu je sredio dodik u poslovnoj visokoj skoli u selu bakinci kod gradiske. doduse ministar prosvjete republike srpske je ukinio sve diplome jer je revizijom utvrdjeno da su svi diploirali u roku cetri mjeseca.
VOLITE SE
Jedan Hrvat i Srbina naspram 10 Bošnjaka ne idu sa nazivom MULTIETIČNO SARAJEVO. koje mogu čuti od mnogih Sarajlija.
Dino Konakovic premijer..... predlazem Dinu Merlina za ministra....npr zdravstva. Merlin ima veze sa zdravstvom ko imenjak mu sa mandatarstvom.
pa oba dine su lopine i vrhunski muljatori, to je bez dileme
I ko su? Imal iko biografiju, zivotoopis, osnovne podatke ili historiju? A naslov da te bog sacuva...
Ima najjaču biografiju Dino Konakovic, a evo ukratko: glavni kapacitet grada Sarajeva(uvod), za 4 dana položio 10 ispita na faxu DIF-u sa ocjenama od 8-10, izabran je do sada barem na 34 pozicije nekih ministara (od kulture, pa do poljoprivrede, a naravno dana škole nema ni o cemu) i uclanjen je u SDA stranku, i vodi se u barem 23 sekcije (asocijacija mladih, gradjanski odbor...) odnosno vodi se gdje god može dobit sta, i bivši je igrač KK Bosna (nažalost je i uništio KK Bosna) eto to je bilo ukratko o njemu, jer Hvala Bogu ima pozamašnu biografiju.
sejtan sjekac <<< Šta ti imaš da pitaš? Oni su najljepši, najpodobniji i veoma bitno - najposlušniji!
Bože sačuvaj nas!
ministri u vladi KS su šupci
Elmedine sineee blago ti je majci......
Kad sam cuo da ce DF dati ministarstvo BPS-u, izgubio sam nadu u njih.
Sramota, da Komsic, patriota, dopusta da mu ministar bude covjek pod policijskom istragom, ja ne znam borca kojem je ovaj ministar pomogo.
Pa normalno, pomoc onima kojima je najmanje potrebna.
E od ovog Čedomira Lukića nikada niko niti je vidio niti će vidjeti koristi. Ne valja nam posao, slabo mi to radimo, zato nam i ne ide ali ......................
Vidio je on koristi od svojih mandata, kupio nekoliko stanova, zaposlio svu porodicu. I nije došao tu da radi već da odrađuje šta mu naloži SDA i Koldžo, a usput da završi sve svoje potrebe. Zato mu sada daju najjače ministarstvo, gdje se sređuju dozvole.