Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja predlazem da svi koji radimo damo jos po 15% od plate za ljetovanja/zimovanja nasih politickih predstavnika..koliko su nam samo dobra donijeli. :) ..a imaju tako male plate, losa sluzbena auta..a svaki dan provedu po 12 sati minimalno da donesu najbolje odluke za svoj narod?!.. :)
Pogledajte gdje smo na listi... http://www.doingbusiness.org/rankings
Velika smo pogan i losi smo ljudi,nema sta!
Sad ce preci na somune!!!!
Pitanje je da li plakat il se smijat???
Znate ko su? Nehljebovići!!!!!!!
Drzava za neradnike i kriminalce! Ovi prvi su zasticeni zakonom, a za ove druge zakon nevazi.. Uglavnom, obican covjek je ovdje ugrozena vrsta!
Ja bi da im se uvede Crni Hljeb jer su se ljudi već zasitili Bjelog Hljeba ili makar Lepinu , Pletenicu barem nesh drugo :-D
dvaput primili ?jel do mene ili je ovaj novinar opsjednut sexom,maloprije je bio članak da je NOVALIĆ primio dužnost od NikšićA...a sinoć člnak sjevnula Izetova ljevica
DA JE SAMO OVO? HAHAHAHA KOME NIJE JASNO DA POLITIKA U BOSNI I HERCEGOVINI IMA JEDAN JEDINI ZADATAK A TO JE KAKO OBOGATITI LIČNO SEBE, OBOGATITI ŠTO VIŠE I POSLIJE MENE POTOP, TAJ NEKA ODMAH IDE KOD LJEKARA.
Ima lijek. ŠIBICA. Ali ne paliti državne institucije, njima onda dobro došlo , nisu pola godine morali na posao. Šibicu u ruke i od kuće do kuće i to u sitne sate kada su na spavanju.
Najinteresantnije u svemu je da je ovo SBB koji je u opoziciji ukinuo!
Ne znam zašto se piše ovoliko o tom prokletom bijelom hljebu? Svi vam se smiju u brk, govoreći da je sve legalizovano Zakonom koji su donijeli samo u svoju korist, a na štetu građana. Oni su svi redom gramzivi huligani, a državna kasa je krava muzara koju muze i ko treba i ko ne treba. Ali ta krava muzara nije izdržala, pa su se za "mlijeko" uzimali krediti. Nije to bijeli hljeb, nego crni, najcrnji, lopovski. Februarski protesti su uklonili ovu nepravilnost. Tužno je da je narod morao da se digne i traži. Zakon je trebao da glasi tako da se političari po isteku mandata vrate na svoja ranija radna mjesta, ili na biroi za zapošljavanje gdje bi kao i svi ostali prijavljeni po prestanku rada primali materijalno obezbijeđenje koje im pripada po zakonu zavisno od njihovog radnog staža. Zašto su uopće morali da budu iznimka? Zato što su sami prema sebi krojili zakone. Ne bih ja njih tek tako olako pustila, da odu a da nisu nićim opravdali svoja primanja. Gdje je odgovornost? Zakon treba urediiti tako da svi budu plaćeni prema rezultatima rada. Ovi dosadašnji nisu uradili ništa, tako da i nisu trebali primiti ništa. Ovakav zakon bi ove pohlepne političke karijeriste natjerao da rade za dobrobit države i naroda, a ne samo za svoj lični interes.
Sramota.
ija sam primo bjeli hljeb sa biroa 328 markica godinu dana a plata mi bila 1650 pa me interesuje koje uzeo ovu moju razliku
To su te " MORALNE VERTIKALE " ,, svi moramo slijedit njihov primjer . . .
DaBogda ga primili dvaput
Hl***m pa sve ih po glavi....Na kraju krajeva, oni nas kamenom, mi njih hl***m....