Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hohohohohohoo što se nasmijah, poslije 20 godina vlasti SD(S)A kreće u reforme????? dajte ljudi nabacili ste odijela makar skinite opanke.davno mi je djed rekao \"teško nama sine kad opanak(SDA) zavlada\".svi marš na selo.
Koliko je ovo jadno, nemaju većinu za izglasavanje nove vlade, al i dalje nešto guraju, bilesi udaraju po porf. Malić. Ovaj Zeljković je zavaljen, lafo expert, pa što nije Zvidić mandatar. Ljepše je u paramentu FBIH gdje je siguran do 2014. Cilj ove SDA krize je da se ne istraži kriminal u javnim preduzećima, gdje je i Zeljković direktor nekih 10-tak godina. A o njegovim rezultatima je suvišno pričati, jer kad se spoje sa Selmanovićevim (SDA Sarajevogas direktor od vremena agresije na BiH) rezultat će biti da ove zime Sarajevo ostaje bez grijanja.
Malićka kripto-četnikuša, majka istaknutog poČetnika sa trajnim mjesto prebivališta u USa odma da podnese ostavku. Ništa dobroga četalji nikada nisu donijeli ovome gradu niti mogu u budućnosti. Odma ostavka u protivnom da je SDA smijeni, i nju i onu direktoricu obdaništa. ODMAH
jesm im reko da se neigraju sa snagom bosnei modrim nerminom
Narode... REVOLUCIJA JE SOLUCIJA.