Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne vidim zasto je ovo neko veliko otkrice. pa svima je vec poznato da mi iz rs radimo sve da potkopamo bih. uopste nije bitno kakav je zakon - ako je na stetu bih, onda ga usvajamo. ako je na korist bih, onda ga rusimo. zar je to toliko komplikovano za shvatiti? zar vec niste skontali da nas dobrobit gradjana ne interesuje - interesuje nas samo velika srbija.
yeebeem li ti admine krvaavu majku baliysku poganu. zasto mi blokiras komentare djukelo yeebeena
http://www.abcportal.info/opsirnije.asp?IDNovost=14959&IDKategorija=28
Dok svi ne skontaju da bi im bilo 100 puta bolje da ovu drzavu smatraju svojom i da se vise prestane sa bos.njacima, hrva.tima i srbi.ma, ovde ce svima biti lose. Budite ljudi, kako vam vise nije dosadilo dijeliti se. Ovce obicne, eto sta ste. Kad rei.s, vla.dika i vin.ko kazu skoci, stoka skace.. Budite ljudi! A kad se popravi ekonomska situacija u drzavi, tada ce biti malo bolje i na stadionima. Kazem malo, posto i u razvijenim drzavama, isti problemi postoje i to puno veci. Pozdrav svim ljudima!!
ma ja za sve su krivi Srbi yebo vam pas mater kad ste takvi sposobni sto vam se Federacija raspada sto Hrvati bjeze od vas ko ludi..?
Zašto se zakon ne donese na nivou FBIH ili odgovarajući kantonalni zakon? A, i kada bi se donio ostaje problem njegove primjene jer to zna biti veći problem od samog donošenja.Primjer Srbije i Hrvatske, koje imaju takav zakon to najbolje pokazuje. Broj incidenata je još veći u zadnje vrijeme.Problem je i u povezanosti \"navijačkih\" grupa sa strankama koje sa njima manipulišu i koriste ih kao udarnu pesnicu kad\' zatreba.Ovako sve to svesti na problem opstrukcije pri donošenju zakona je prilično jadno i providno.
1.MAJ! DIGNI SVOJ GLAS! OTPOR STOKO!
Ova vlast i opstaje zbog nereda u drzavi,da postoji pravna drzava njih nebi ni bilo.Da vidimo mogu li sarajlice napraviti nesto vise od kidanja stolica na stadionu ili im je to limit,ili ce opet cekati da mi u Krajini pokrenemo nesto i da nas po ko zna koji put optuze kako rusimo drzavu,predsjednika,sina svih sinova,piljare,mesare i ko zna koga vec.
zar treba postojati zakon o sprecavanju nereda? halo bola, udri majmuna medju rogove i allahimanet...
Kao prvo treba pronaci pravi uzrok desavanja pa tek onda donositi odredjene mjere. Nema sumnje da najveci dio nereda i huliganstva dolazi iz glavnog grada i od navijaca dva , kako oni sami vole reci, \"velika\" kluba. Ne ulazeci u sve sto se desavalo od rata naovamo i sta im je glavni motiv i pokretac za huliganstvo nesumnjivo da je ta njihova bahatost vec prevrsila svaku mjeru. Osjete to mozda ponajbolje gradjani glavnog grada. Nisu oni svi toliko blesavi da odobravaju takvo ponasanje kao sto to cine neki politicari za dnevno politicke svrhe i za ubiranje licnih poena. Sa psiholoskog gledista, sam naziv tih navijackih grupa je kkrajnje opasan i destruktivan i ja bih da imam ovlasti iste zabranio. Kako se moze legalizovati neka grupa, pa makar i navijacka koja ima naziv \"manijaci\" ili jos gore,...\"horde ZLA\". Pa sto se cudite od takvih pripadnika sta rade?
pa vjerovatno radončić
A zasto je skandalozno molit cu lijepo? TI bi da te tuku i hapse samo zato sto demoliras stadion i tudju imovinu. Dodji sebi.
PA ZAR OVAJ ZAKON NE POSTOJI U DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI??? SKANDALOZNO!!!