Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije covjek ozbiljno shvatio kad su mu agenti si stranacke policije trazili reket...da im je dao koliko su trazili mogao je neometano nastaviti hapati....
Radio sam sa mnogo ljudi iz Indije, to je najprljaviji narod...
Čovjek krade od 2006. godine i znalo se za to, a uhapšen 2019. Dali mu vremena.
Cuj zavrsi u zatvoru ,pa koji je to jos ,,investitor,, strani zavrsio u zatvoru u Bosni
Ovo bjelosvjetskog probisvijeta ne pustati ni pod razno. Jednom ako ode, nece se vracati, a nas je ojadio i trajno unistio prirodu radi svog kapitala. Dok he u zatvoru, on je BH pregovaracki zalog, koji svojima vrijedi stotine miliona i to treba iskoristiti, naplatiti i poboljsati zivote onih koje je ojadio.
Nema k'o nas ne čerupa...yebo ti nas
Firgo
Šta se sve kod nas doprdilo , tice znaju
"obri brku u trku"...
Dzaba mu I da je on sam najbogatiji kad je u pitanju BH pravosudje za svakog je isto. Samo pravedno za svakog 😂
Stranci nam nisu dozvolili ni da banke svoje domace imamo, stvorili su nam eksperiment drzavu kao da smo stoka..i jos nas bezobrazno kradu, na njih treba da pucamo a ne jedni po drugima
Treba za osvetu zbog propasti Aluminija uništiti Mital Zenica
@InspektorKluzo mirno, južni srbi
Sad ce bro uletiti sa parama a onda ce papiri nestati .
45 godina hahahahahahaha, pa ni puno manje zvjerke nisu dobili ni dan zatvora, ne lupetaj covjece.Prognoza- nakon informativnog razgovora nastavlja sa poslom i on i GIKIL.
vidi mu se na faci da je neki fin cojk.
Ovdje je samo kriminalac i mogao doći.