Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi će pogaziti sve interese države zbog vlasti, jer njih interesuje samo vlast i to po svaku cijenu.
Pricajte vi sta hocete osmorki je cilj jedino skinuti Bakira...sta mislite zasto su dodik i covic onako opusteni i nasmijani. Priznali ili ne bakir je pencilin za ovo dvojicu...ako vec bakir nije tu onda bi i ovaj dvojac trebao izaci iz igre jedino tada se nadati nekim promjenama jer sve kad se sabere ovoj dvojici za ispunjenje njihovih ciljeva od kojih nisu odustali jedino je smetala sda
Pa mi decenijama slušamo medijska prepucavanja i stojimo u mjestu. Dodik stalno daje sporne izjave, provocira paradama, pa bi valjda trebalo, kao i do sad, svo vrijeme i energiju usmjeriti na 'reakcije' koje ništa ne mijenjaju.
Hajmo SDA ovci sad ih hahaha
Ublehe nas ubjeđivale da se međed iz Laktaša promjenio na jednoj košarkaškoj utakmici sa bilmezom. 🤣
Samo Bake je njih mogao drzati na uzdi ovi ostali su se prodali eu
Osmorka je grupa političkih diletanata nedostojnih bavljenja pravom politikom, da ne kažem nešto teže
A ko će da reaguje na "teške teme", Milina pudlica Vojin? I ne samo da je pudlica nego i kastrirana pudlica. Prodali su oni i državu i narod za dvije izlizane fotelje.
Nema nama napretka ako mislimo da skidanjem SDA sa političke scene sve riješeno moraju se maknuti svi nacionalisti HDZ i SNSD.
Osmorka nije reagovala i neće jer niti znaju, niti imaju kapacitet, a i ako reaguju to znaći kopanje rovova i valjanje u blatu što gledamo decenijama. Ali očigledno da se sa ovim fašistom i ne može drugačije samo što ova gej skupina nema damu za takav pristup. A ko zna, možda je i ovo dio dogovora koji samo nije napisan, nišra ne treba da nas iznenadi.
Čekamo reakciju osmorke...
Sve je moguce ali ne moze Osmorka zavrsavati poslove koje mora uraditi pravosudje. Ako nije dovoljna apelacija Denisa Becirevica onda sta jeste? Ili se aludira na to da Osmorka demonstrativno napusti poziciju i prepusti je SDA???
To je to dok oni ruše državu,jedinu nam domovinu,kuću našu mi ćemo da šutimo.Svaka nam čast blago nbama sa nerminom kiflom fortom bakirom,blago nama pored njih nam neprijatelji i ne trebaju.
Smiju nam se djeca kiflaaaaaa
SMIJU NAM SE DJECA NERMINEEEEE
Problem 8-ša je što su spalili sve mostove iza sebe. Oni sada imaju nula manevarskog prostora. Slušanjem AA i OHR-a sada su prepušteni na milost i nemilost sh. čelnika. Dodik i Čović već uveliko koriste svoj ogromni ucjenjivački kapital, a ovi 8-ši svoju poziciju pravdaju gubitničkom formulom: Idemo se dogovoriti o onome oko čega se možemo dogovoriti (čitaj: o koncesijama koje u startu moraju dati sh. koaliciji). No, njihov problem je u tome što Dodik i Čović neće da čekaju.
E pa neka probaju popustiti ruskim igračima, biće još izbora nisu ovo bili zadnji...