Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako pitate Dalidu burzic onda je odgovoran ljubo seferovic opet
Nikad se ni neće saznati jer bi neko "moćan" morao u zatvor! Kao i slučaj 2 ubijene studentice gdje je sud uvažio vještaka iz Srbije da je brzina 65 a ne 105 km/h koliko su procijenili naši vještaci. Pa Leutar, Ugljen, Dragićević, Memić, Ćelo ovaj i onaj, Halilović...kad god su krupne zvjerke u pitanju, istina se nikad ne sazna. Potplaćeni sudovi, vještaci, svjedoci, policija, svi...nema druge?
što sad izvlačite ovo, mi Bošnjaci smo već zaboravili na taj incident, pomislih da se ovo desilo valahi bilahi prije tri godine
Uklonite Izetbegoviće, Dodikovce i Covićevce, sav smrad, smetlje i otpad, i sve ce se pronaci!
Zaslugom Lagundjije i Hadjica narod je ponovo povratio povjerenje u SDA, sad je opet ni tamo ni vamo.
Ujeo vuk magare
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Mislim da je vrlo lako utvrditi odgovornost jer postoje dnevnici prometnika i dispečera druga stvar je to što očigledno ta istina neodogvara nekome.
SDA demokracijaaa
zivjela njemacka i ostatak zapadne evrope
Kad je krivo više od jedne osobe to je najviši nije niko kriv.
Zeko??
odgovoran ?? ta rijec ne postoji u rijecniku politicara i funkcionera !!!
Kriva Drina
moj babo rahmetli👍kriv je narod koji bira vas stoko nepismena neradnicka
da nisam ja mozda mamu vam neradnicku