Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ХДЗ
Smjesno...od onih koji su radili ratne zlocine traziti da prihvate taj zakon!!! Genocidas ostaje genocidas
Erdale Trhulj, sjecas li se Novalica, Dzindica, Mujezinovica, brace Sabanovic, Pale ili Powera i Malezije? Znaju li inzenjeri da si se vrlo dobro okoristio o namjensku industriju BiH?
Niksic rezervni glas za SDA, SBB i DF.
On, zvijezda Osnivacke skupstine Inzenjerske komore FBiH kaze: " Nemojte nam to raditi! Ovdje sjede inzenjeri." Sine, svaka cast na glasu pobune.Meni je doslo da izvrsim harakiri.
HDZ? hahahaha Jer Vukovar je izmisljotina! Nikad ni granata nije pala na Vukovar... a ako jesto od strane HVO da bi srbe ucinili losima. Hebo Vukovar.
Nikad to zazivit nece,nemozes ti nazivati praljka zlocincem,a rasima delica herojem,ili su obadvojica zlocinci ili heroji trece nema.
„Сребреница је апсолутно договорни геноцид између међународне заједнице и Алије Изетбеговића, односно између Изетбеговића и тадашњег предсједника САД Била Kлинтона.“, рекао је Мустафић.
To Zeljkovi koalicioni partneri nisu podrzali?
vala, nećeš čoviću, krivousti u predsjedništvo, pa makar presjedništvo ostalo i bez bošnjaka iz sda. komšiću - bosanski hrvat, dok si živ glasat ću za tebe
naivno je ocekivati da za taj zakon glasaju oni koji negiraju zlocine koji su se desili,,nemogu glasati protiv sebe ..jer to su ONI..nema tu ljudstva ni casti od takvih to ne ocekujte ali dobro imajte na umu ko su i sta su i to svoju djecu ucite da ne zaborave...Bosnjaci trebaju da postanu po vodjenju svoje politike nesto kao izrael..ko shvatio..shvatio
Ko god nije glasao znači da to podržaje, a ko podržaje sutra bi to isto uradio, JASNO KO DAN.
„Сребреница је апсолутно договорни геноцид између међународне заједнице и Алије Изетбеговића, односно између Изетбеговића и тадашњег предсједника САД Била Kлинтона.“, рекао је Мустафић.
čuj ko .. pa koalicioni partneri
Pa ovi sto su ucestvovali u genocidu naravno da nece podrzati. Fuj bagro izdajnicka! Mrs u 3 lijepe pm.
Gdje je ta ljudskost koja je krasila Bosnu,imam osjecaj da u njoj trenutno zive vanzemaljci i ne zanima ih ,kakva su osjecanja naroda koji jos pati.
Ovaj visoki predstavnik ako ima ikakve ovlasti da pozatvara na po dvadeset godina sve sto su glasali protiv ovog zakona. Pa majku vam vasu hajte u p.m. pa se kurcite svojim podržavanjem ratnih zločinaca i negiranjem istine.