Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da objasnim ukratko. Ne postoji sud koji smije drzati bilo koju osobu na svijetu pa i najgoreg zlocinca bez pravnog osnova, odnosno vazece presude. Ovdje je jedini krivac Ustavni sud BiH koji je pojedinacnu presudu suda u Strazburu primijenio na sve slucajeve umjesto samo na taj jedan, i sve to je podrzala ona cistacica od sutkinje Seada Palavric. Po meni Meddzida Kreso ne moze snositi nikakvu krivicu jer je presudu ukinuo Ustavni sud BiH, a ne Sud BiH.
Je*aji ga, po nekom se mora pljuvat. I, ovo je BiH!!!
Ma ko u ovoj državi ikad snosi krivicu za bilo šta? Meddžida u ovom slučaju se može vjerovatno izvuć nad nenadležnost, ali svaka država u kojoj likovi kao ona obnašaju ikakve bitnije javne funkcije je šala.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Krivo je more. :)
Nadam se da ej ponijela kremu za suncanje. Da slucajno ne pocrveni !!!
BOSANSKA OLUJA JE JEDINI PRAVEDNI SUD KOJI JA PRIZNAJEM!
Krivi smo mi........
Sta drugo ocekivati od balinkure.Neka ste vi njega pustili a i Batka poslali u Focanski zatvor.
Istina nema tu drzave vec obican divlji istok Anadolije i Kurdistan.
Kadija te tuzi, kadija ti sudi. Vasa pravda je jedno obicno ismejavanje istine i obican propaganda. Da je pametan ne treba ni da se vrati jer nema zasto da sedi u zatvoru.
Pa i Sud nam se smije u lice, ima li iko da ovoj stoki stane u kraj, pa ovo je cirkus opsti.
a ja vec mjesecima pricam ko je kriv za ovakvo stanje u drzavi svi navalili an politicare..cccc
Pa dobro ljudi dragi jeste da nam je država retardirana ali i osobe koje rade u njoj moraju imati koliko toliko odmora. E sada zbog koga je ovaj supak u Srbiji to se jos ne zna. Kreso nije kriva sigurno
OVO JE KURVA INSTALIRANA DA PUSTI RATNE ZLOCINCE NA SLOBODU NAMJERNOM POGRESNOM INTERPRETACIJOM TZV ZAKONA
Dobro je da si nas obavjestio da ti je mater kurva.
šibicaru jel te neko sta pita,sta se bunis da ti nije mama,sorry daj oglas nek se javi tatica kmee
Poserem se na BiH i posrani sud iste tkzv bih ! Kad vec nisu kadar izrec zabranu izlaska iz ove posrsne zemlje fašistama !!! Ma bih je govno koje i treba da nestane
pa nece ih ona čuvati
A jest grdna braco moja mila 😁
Jao jao ko je kriv!? Ni jedan jedini segment ne funkcionise o oni se pitaju!
Hag je ovaj slučaj vratio u BiH jer nije bilo dovoljno validnih dokaza. Položaj projektila i fragmenti na okolnim objektima govore o tome a da: 1) projekti je doletio sa istoka ili 2) aktiviran je na licu mjesta. Projektil dakle, sasvim sigurno nije došao sa istoka, a još manje je vjerovatno da je za ovo oruđe vatreni položaj mogao biti na 27,5 km udaljenosti od pada projektila. Ali u Bosni je sve moguće.
ispravka dakle nije došao sa zapada....