Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjednica parlamenta rijedja nego petoba u mom novcaniku i neki zastupnici nisu u stanju prisustvovati a masne naknade dobijaju . Pa jel vas imalo stid ?
@bbb Noooroooood znooooo!
Skup partijskih aparatčika, sposobnih samo za zakulisne radnje, poltronstvo i lično bogaćenje. Prosjek godina 65. Progresivne snage koje će nas odvesti u svijetlu budućnost (u Njemačkoj).
Nermin Mandra "prao" novac preko JU za kulturu i sport Kakanj preko trenutnog nacelnika Kakanja, a tadasnjeg direktora navedene ustanove. Kanton plati odrzavanje sala za sport pa onda istu stvar plati Opcina, a zatim se sve to ponovo naplati gradjanima. Ne treba ni spominjati raznorazne karte i kafanu u sklopu Ustanove.
Direktor Doma zdravlja Kakanj dobio od Mandre mercedesa pojeftino pa na racun toga malo dosminkao izvjesca o oboljelima. Trenutno, na osnovu laznih elaborata o zastiti okolisa, studija o stetnosti po zdravlje i izvjesca o broju oboljelih, bice da spaljivanje guma doprinosi boljitku zajednice i zdravlja ljudi.
Nermin Mandra na racun zelenog svjetla za spaljivanje guma u Cementari Kakanj, naravno, bez odobrenja Vijeca i javne rasprave, dobio na poklon novog mercedesa od direktora Cementare kojeg se brzo "rijesio" prodajom direktoru Doma zdravlja Kakanj.
Nermin Mandra u organizacionom odboru simpozija na temu zastite zraka, iako je dopustio spaljivanje guma u Cementari Kakanj. Produkti nastali pri spaljivanju guma su po stetnosti za ljudsko zdravlje odmah iza nuklearnog otpada. Dobro dosli u Apsurdistan.
Za Vijece su glasali: c*****i, b****e i u****e.
HAHAHAHA
Noooroooood znooooo!
Sarovic otisao u Banja luku da se pode sa Dodikom,a i on je protiv
Al šta im Željko Komšić uradi, od NSRS napravi borilačku arenu. Aferim momče
Eee UPIŠA od DRŽAVE !!! Pola izabranih ministara i zamjenika je imalo posla sa PRAVOSUĐEM zbog KRIMINALA, a pola ministara su PENZIONERI ! MIX KRIMINALACA i PENZIONERA je GARANT uspjeha REFORMI !!!