Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer je klasični muljator, onaj ljigavi i nakako se uglavnom izvlačio. Ipak, bar jednu dobru stvar je napravio, onaj hebeni most.
jesi l' ti iz karlovca?
Jojjj koliko ima da se čita sto niste u par riječi :) Sad ce i Mile Ronhil da padne, krenulo je polako :D
grudva je krenula
Seoski Vizionar!
Ja ovo nista nisam razumio....Sta, ko, kako?
Ako ste u mogućnosti da odvojite trenutak vašeg dragocjenog vremena i ispunite ovu kratku anketu, bio bih vam mnogo zahvalan. http://goo.gl/forms/ePZEFOOQqu Hvala unaprijed!
Došla cica na kolica.
da se razumijemo, musliman sam, bosanac, obican radnik..ali ovo sto je ovaj covjek uradio, ne hvaleci mu vjeru, je zaista veliko. Ogroman trud, mudrost, pamet i sve ostalo. Da nismo kakvi jesmo, ovo bi dobro poucna prica bila...Jedini je problem sto smo mi mnogoo ljubomoran narod, pa cemo okrenuti cijelu pricu naopako :)
ovo onaj vlah iz kanade hahah
Laktashenko's end
rodio se sumnjivim putem, odrastao u cudnim okolnostima
Koji muljator... Jel ovaj išta u životu uradio bez prevare....