Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj koji bolje krade......helem SNSD
Problemi Republike Srpske a ne BiH.
G0sspa je bila i ostala Q RVA jbm joj p0deranuu utr0buu
Ukrasce to mile do 12 sati
nemoj tako da govoriš o majci Ise alejhiselama
Dobija snsd i izbore u rs zivi bili pa vidjeli
Ovi izbori, a i prosli su, ce pokazati sav besmisao ovakvog popisa stanovnika. Naime, islamski Srbi su prijavili da ih u Prijedoru ima 30 000. A na izborima Dodikov kandidat dobio 15 000 glasova, DNS-ov 12 000 glasova, SDS-ov kandidat 6 000 glasova. Bosnji ni u prva tri. A svi znamo da ih u cijelom Prijedoru jedva ima 5 000. Bosnje donesu licne karte ljudi koji zive po Njemackoj, Austriji…..Doduse, i drugi to rade. U Bosni cijeloj nema ni 2 000 000 ljudi, koji u njoj stalno zive.
nizasta
Turska okupacija kršćanske BiH
U pravu si naselili vlahe na teritorije crkve bosanske
Ko god da pobijedi, narod je na gubitku. Ljudi, pamet u glavu. Ako ne, onda uživajte u životu sada jer će kasnije biti još gore.
Prijedor je nekad bio fin gradic... Sad je postao grad seljaka
Sve sama stoka seljacka...
A kakva je razlika izmedju snsd a i opozicije rs a svi oni veličaju genocid a i sami su učesnici u cinjenju genocida
Bošnjaci tu mogu izabrati gradonacelnika kojeg žele jer ih ima preko 10 hiljada koji mogu izaci na izbore. Ma da im predlazem bojkot
U Sarajevu brinu o izborima u Njemačkoj...SAD...Francuskoj...Hrvatskoj...Republici Srpskoj...Srbiji...Crnoj Gori....
Nekad lijepa čaršija .....sad nek bude lep grad...taka lepota nama ne pripada....