Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP nema kapacitet da vodi državu, ako je Sasa Magazinovic ili Nermin Nikšić kapacitet teško se nama
SNSD čeka? Šta čeka da se građani, prije svega FBiH priklone Dodikovom principu da je samo gastarbajter u Bosni? Da će rasturiti organe koji su mu na tragu za mnoga kkrivična dijela, od lopovizma, pa do veleizdaje države? A da vidim majčinog sina iz Federacije koji će se prikloniti njemu i Čoviću! Njima dvojici dolaze veoma teška vremena, a znaju oni to. Sve se nadaju da će ih spasiti oni drugi, čije pasoše imaju i za njihov interes rasturaju Bosnu!
SDA treba pustiti Kojovicu,Konakovicu,Kukicu, Nikšicu ,Kasumovicu..... da budu partneri Dodiku.Bakir ga prije 4 godine nije izabrao
Kad Hadzikadic osnuje stranku u nedjelju 25.11.2018 u Sarajevu u Domu Mladih na Skenderiji i kad ona pobijedi na slijedećim izborima, znam ko će biti većina. Ovo sad je puno pregladnih krokodila a mala bar i pokoja žaba.
Imaju vecinu, niko ne pominje po mandat dns-a i sp-a. Snsd 7 ( sa Obrenom) + 1 DNS + 1 SP + 5 HDZ + 8 SDA. Tako ce pretpostavljam i biti.
I nakon svega opet ce HDZ, SNSD i SDA zajedno. Postavlja se pitanje sta ove tri stranke imaju zajednicko??
ne silujte, ne izvrćite i ne nasrćite na ustav zemlje, bošnjačke predstavnike možete očekivati isključivo u domu naroda gdje se delegiraju i jedni i drugi i treći, tačno onako kako kaže ustav bosne i hercegovine. u svim ostalim slučajevima možete očekivati izabranike političkih partija kojima su bosanci dali svoje glasove. ili ukinite postojeći ustav i ustave i donesite nove po svojoj mjeri.
I Dodik i Covic okupljaju svoje narode samo Bakir pravi raksol i razjedinjenje u svom narodu.
Ne okuplja ni ljigavi Čović svoj narod oko sebe,to čine Bošnjaci sa svojim preglasavanjem pa Hrvati nemaju drugog izbora,RS kao zaseban entitet je drugi svijet
@Automatic5555 Stabilnost i jacanje BiH je prica za malu djecu. BiH je i jaka i stabilna. Jace i stabilnije drzave bi davno propale da su u istoj situaciji kao BiH. Problem su lopovi na svim nivoima vlasti. Bosnja, Srbin ili Hrvat uvjek neki koji zna ukrasti dok stiti interese svog naroda.
Glasaće neko iz SDS. Moraju da se operu..
Biraj biraj sve za marku, biraj biraj sve za marku...