Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi sa sky aplikacije pohapseni, on nije
SDA botu, ti pojma nemas ko se sve spominje u Sky-u niti u kom smislu. A ovi gore sto nabrajaju su zaboravili Osmicu staviti na listu.
Odustao jer ce biti uhapšen zbog sky aplikacije
pa jel ih dosta vise i drzavnih jasli
Campara je opasan Mafijas
Bakir mu učitelj
Scmitd je na zadnjoj skupštini UN-a kudio Bakira a hvalio Čovića - džaba je sva priča, srce uvijek preteže "svojima".
Ovim putem čestitam Čamparama na njihovoj izvrsnosti zbog koje svi redom u brojnoj porodici obnašaju visoke funkcije u državi BiH, a koja je poznata po tome da se zapošljava po nečijoj sposobnosti, izvrsnosti i, dopustit ćete, radinosti! Također bi ih zamolio da sljedećeg Čamparu koji bude punio 18 godina ne zaposle na budžet nego da ga spreme kao pomoć svjetskim naučnicima, eno već 50 godina prave fuzijski reaktor ali im nešto ne ide
Ova drzava je lijepa i moja je tu sam rođen, alu odavde treba bjezat, svakakva budala se pita za bitne stvari, nema zakona, pravde, korupcija , beznađe totalno, od vrha do dna je sve korumirano niko ne radi svoj posao, ovo je idelni za ove lopove, debile, neznalice, smutljivce itd.
Campara kokain
Bravo Čampara...sve politicki podobni zato nema prava ni pravde....
Sudije i tuzioce birati sa drugog kontinenta pod uslovom da nisu culi za BiH
Ove Čampare svugde svoj nos guraju.
Jesi Dudo baš dugo, predugo ... Ko zna sto si ti ovo uradio ...
Ako neko ima kontakt organizatora protesta da ga pozove da ponovo organizuje, vidite sta se desava.. Ne možemo zauvijek sutiti narode.. SVI PRED OHR!!
YYebi Mather politici. Samo se rotiraju na funkcijama i kasiraju veliku lovu za plandovanje. Sve uhljeb do uhljeba.
Ko god bio dabogda dobio momentalno rak kostiju i glava mu explodirala ko balon :)