Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Efendic...najvise je uradio za grad ..narod je to prepozanao..osim toga diploma nije iz Lukavice Sokoca i njije Kupljena u FISu..
Ako ode Forto stavite metlu s drškom niko nece primjetiti razliku
Mozda je učinio za istočnu Bosnu, jer ih je zaposlio. Građanima KS donio redukcije vode, sto su isti već zaboravili. Oduzeo im parking prostore, betonizirao zelene povrsine.. Dobrinji instalirao rezervoar kerozina.. Napravio favele oko pijace Kvadrant..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
E Adnan Šteta premijer KS konobar sa Sokoca da bude?E moje Sarajlije
Adnan Steta je Mostarac lazovcino.
Ma ako niko ne bude htio sa SDA odmah narode na ulice okupirati ih i srusiti vladu nema druge, narod je na svim nivoim dao povjerenje SDA i tacka
Efendic glat prolazi
mogla bi SZB uletiti u koaliciju sa NiP i još nekim
Rumenom je domet da bude načelnik. Uostalom građani su ga za tu funkciju izabrali I prihvatanjem bilo kakve druge funkcije izdao bi one koji su glasali da bude načelnik!
Ko su ovi mentoli što glasaju za Efendića? On neće sa trojkom, pomitite se sa tim, samo ako sda bude u vlasti!
Hebo ti mentol sve, evo ja sam glasao za Efendića, znači bitno je da bude trojka, pa makar bio i neki nesposobnjaković, mrš.
Evo Efendić i na Klix-u jači od Forte, Štete i NIP-a zajedno 🤣
NiP je prva stranka u Sarajevu i.mora imati premijera, svidjelo se to nekom ili ne,a Efendić je trojanski konj sda,pa 70 posto njegovih glasova iz općine gdje je načelnik, ali očigledno da nammje sve super čim ovako glasamo ili ne izlazimo, nemamo se na sta žaliti, tako je kako je
Noćas niko u Sarajevu ne može zaspati od ovoga Zahiragića čovjek leti i viče DA SVANE DAN, DA SVANE DAN, DA SVANE DAN ..
Rileeee
Bakirova hanuma jer je ona naj naj
Premijer Kantona Sarajevo treba biti onaj ko ponudi najviše izvedivih programa.
GRADOM GRAĐANI, BRDIMA PAPCI! Najbolja podjela.
Svi na ulice, vise od 300.000 glasačkih listića uništeno(nepravilno), preko 30% biračkih odbora nepravilno prebrojali glasove! Tražimo ponovljene izbore i *elektronsko* glasanje ! Za našu budućnost
Ja bi Bakira stavio
Ministar saobracaja iz stranke koja je treca po broju glasova??? Covjek sa diplomom Univerziteta Sokolac. Ja znam jos samo dr Neleta Karajlica sa tog Univerziteta jos iz top liste nadrealista. Duga tradicija - ko bi reko. Pri tome lik obecao sam ostavku ako se polaganje shina ne zavrsi i nije ispunio. Dakle potpuno nevjerodostajan, netrasparentan jer krije ugovore. Zar nam treba jos SDA nacina rada. Moze i osmica onda biti premijer.