Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovana Ekselencijo, znamo mi da nece biti nista, znamo mi da je mnogo lakse i bitnije vrsiti pritisak sa ovim pitanjem iako ste i sami svjesni da je notorna glupost kaznjavati gradjane koji su isto toliko krivi zbog laznih azilanata koliko su krivi i gradjani same Njemacke koje zakon njihove drzave nije zastitio od tih istih laznih azilanata. Lakse kapitalisticki izigravati gazdu u Kuci (Europi) i getoizirati milione ljudi nego promijeniti svoj zakon i iskljuciti pojedinacne zemlje iz mogucnosti da traze azil.
ma lakše je uvest vize i kontrolisat granicu sa EU dužu od 1000 kilometara nego ovu kriminalnu bagru na vlasti kod nas poskidat, napraviti normalno poslovno okruženje i omogućit normalnim ljudima da žive i rade i ostaju ovdje....