Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji jezik? nikad cuo
Hahahahaha, pa ovo je skeč nad skečevima, kalav narod takav jezik, nepostojeći!!! De viditw sa tunjom filipovićem dok nije bacio kašiku, da vam smisli novu naciju i jezik da i vi imate. Poletite mešćin'da je ufitiljio!!! l
Jezik koji je izmišljen 1993.god dogovorom Zulfikarpašića i Filipovića. Bošnjaci su izmišljena nacija i njihov jezik je također izmišljen kako bi se mogli odvojiti od svojih korijena i njihove Hrvatsko-Srpske kulturu!
Izmišljen 1993. a zabranjen 1907. godine - 110 godina prije! Mnogo si pametan!
Austrougarska zabranila dekretom bosanski jezik! A kad Gavrilo Princip ubije austrougarskog prestolonaslednika, onda je on terorista!
Bosanski jezik je u srednjem vijeku bio ikavskog nariječja tako da je ovo danas sve ispolitizirano.
Zasto su poturice izrod?
Ko može sa sigurnošću za sebe reći da nije izrod?
@gmx Sta za vlasine rec,pradjed mu turko osunecene cun.e a opet vlasina gleda tudja posla
sve je to isto u pet deka razlika,a svi pametuju drugima
poturice najvece budale... sva sreca pa hercegovci ne traze svoj jezik