Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga citiras?
U Egiptu selafije bacile dva ziva mladica sa vrha zgrade. Video na liveleak.
@Seffer De mi reci Seffere sta su to bosnjaci bili tokom WW2? Ja samo znam Dzemala Bjedica da se borio protiv fasista i nacista, dok je bosnjako-balijska marva isla u Handzar-SS, dvije divizije ste zlotvori imali 50.000 na Istocni fron protiv Rusa i pola vas je izginulo i smrzlo se, a 50.000 ostalih zlotvora islo po Bosni i Hrvatskoj da sluzi ustase i nalazi Srbe, Cigane i Jevreje. Ti meni pa pricas pogano balijsko pisminle ko je bio fasista i nacista.
Nije samo da izmilsljaju, nego nalaze i leseve ubijenih Srba pa ih nazivaju bosnjackim "zrtvama genocida" ta na konov pa na masovnu dzenazu genocida.
Kako vidim muslimani ovo lakrdiju pretvorili u orgijanje samo jos da zapjevaju
hahaha,opet bosnjaci izmisljaju istoriju,jebe ih samo cinjenica du su nepismeni kao narod pa ovo prolazi,komunjara dedijer je jasno u svojoj knjizi opisao zrtve muslimane a to sto zrtvama srba pokusavaju prikazati i ustase francetica je dokaz da vam debili predaju na fakultetima.
Nakon deset-hiljadite dzenaze umrlih bosnja valjda ce biti i jedan youtube video da se cuje plac, kjamet i jecaji te nase napacene bosnjacke nacije.
Srpski ''heroji'' su obicne pickice za razliku npr. od nacista koji su na sudjenju lijepo rekli jesmo, u tom trenutku smo tako razmisljali, jesmo, ubijali smo... Al to moras bit moralan, moras bit frajer da to uradis... ovi i dan danas nesta lazu petljaju, izmisljaju... ko neko sam sebe pobio, i to su pobijeni vojnici, zene sa puskama... E moji srbi
Ko nam to rece? Handzar SS divizija. Koliko ti je pradjed prizao sto je Srbe po Jasenovcu klao? Haa balija??
Eeee moj Copernicus... misu jedan
Pricali su, I prije ovog rata, oni sto su prezivjeli rat 1945. Crtnici su se hvalili svojim zlocinima I nerijetko ih biljezili fotografijama. Mi smo imali komsinicu iz istocne Bosne kojoj su cetnici ubili bebu bajonetom u kolijevci.ona je ranjena jedva uspjela pobjeci s jednim ili dvoje djece. U porodicama se znalo, stari su pricali, samo sto djeca nisu izvukla zakljucak.
"Ja imam jednu komsinicu sto su joj cetnici sve njene bebe ubili pa im krv popili." Lazem danju, lazem nocu, Lazem svasta kad god hocu.