Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi se svida.Idemo naprijed i to je sustina a ne sumnjam da ce knjiga naci put do pravih citaoca
hocete procitat ovu knjigu? sta ste jos procitali hahahaha
Zašto se šumokradice uvijek ljute na Mirka :) ?
vjeverice su protiv njega...
...šta je reć da uvaženi miro lazović nije nazočio?
Nije bilo dnevnice!
Šta bi bošnjački unitaristi dali kada bi mogli da instaliraju ovakvog tipa da bude član predsedništva BiH da predstavlja Srbe a još plus da je Željko Komšić u ime Hrvata. Sa setom se sećaju vremena kada su bili takvi lažni predstavnici naroda kojima de jure pripadaju a koji su de facto konverititi današnji u manjinu koja se zove Bosanci! Ti i takvi kao ti, daleko vam bila kuća!
JFK101,tako je Bob!:-)
Srbe samo zlocinci mogu predstavljati kratko reci:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mirko hadžija!!!
kako lijepa slika .nijednog neandrantalca iz SDA HDZ SSDNS SDS i slicnih krimoodrganizacija. austrijska ambasada, jede se zaher torta, slusa se Mozart i prica se o kulturi.praznik za oci covjeku koji je ustao iz kreveta i nije vidio nijednu gumenu i kockastu glavu nasih nacinalnih ,,demokrata,, a u stvari lopina i seoskih varalica