Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad vam je do neutralnih naziva je li? Gdje vam ta neutralnost bi kada vam je palo na pamet da dajete ime skoli po nacistickom smecu i ustaskom poltronu Busuladzicu?
pita se sda a ne neki tamo fekalistanac...cuti i gutaj...:)
@Somalija4 Na smetljistu gdje i pripada. I on i sva ostala Hitlerova i Paveliceva gamad.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Stoko banditska, živim za dan kada ćete biti proglašeni zločinačkom organizacijom!
Drago mi je da su se prvenstveno pojedinci izborili za naše mišljenje, hala svima koji su bilo šta uradili da se istraje u ovom. Ovo je samo dokaz da se i mi obični smrtnici nešto pitamo i da možemo svijet prevrnuti, stranku i vlast smjeniti ako to baš želimo. Naravno, ne mislim na bilo šta slično onome što se desilo kada je gorila opština centar.
Izadjite na glasanje. Skinimo ove dosljake sa vlasti i sami odlucimo kakako da se oduzimo svoj raji koja je zaduzila ovaj grad i BiH
Po ovome ispada da su svi građani SDA kreteni dok im nije prihvatljiv jedini razuman prijedlog za ime dvorane . . . Čast Šamarliću, ali na Grbavici samo Goranovo ime prolazi, a zločinačka organizacija nek i dalje podržava kretene medu građaima ...!!!
od kako su papci su ušli u grad, dočepali se vlasti, više niko i ništa nije vrijedno posebno ako još ima atribut gradskog
I Vinko Samarlic je ppginuo pokusavajuci da, s drugim specijalcima, oslobodi tada vec zauzeto Hrasno brdo, i nije ni sta manje zasluzan od Hadxica da ta dvorana nosi njegovo ime. A ovo sto je SDA na strani gradjana... Nemojte nas vi braniti i cuvati, matere vam.... Dali ste nekim frekventim ulicama imena po nekim totalno anonimnim osobama samo jer su bosnjacka imena (popt A. Aacirbegovic), a prave heroje ste razbacali po brdima...
Slusate volju gradjana 5-6 penzionera koji vise po mjesnim zajednicama, koji cak i ne znaju gdje je dvorana. Da li u dvorani uopste ima nekih desavanja, da li radi, to je pitanje sad.
Kako mi je žao što sam Koldži dao glas....
Kako SDA pokusava da se ogradi i spere ljagu jer su vidjeli da je ovo itekako izazvalo revolt gradjana. Al nece vam uspjeti ,zna se da ste vi najzasluzniji za to.
Sarajlije zar ste tolike trebe, pa ne možete ništa tim seljacima? Onaj koji šuti i ne radi ništa, jednako je onom koji je sve to i podržao. Volja građana je ta da nema volje!
ko o čemu...itd
volja građana...volja građana je također da vi više nikad ne uzjašete, pa opet jašete svake 4. godine? Kako?
Vi iz SDA ste gov na obična i uskoro će te otići niz vodu! Vaši su ljudi u mjesnim zajednicama i zato je takav prijedlog poslan! Zna se ko su čivije po MZ, to su skoro u 90% slučajeva vaši ljudi! Vi ste sramota ove zemlje, mrzim vas, stoko odvratna!
Mala napacena kasaba, sa smrdljivim potokom ne zna da li je glavni grad Bosnjakistana ili Bosne
Imam ja rješenje Nek se dvorana zove Dragan Vikić čovjek je bio sportista, nije Bošnjak a zadužio je svojim djelovanjem u ratu
mora covjek prvo umrijeti
@upala kosinusa Umrijet će nekad 100%
Kako god da se zove ili kako će se zvati ali još je veći problem što od otvorenja nije u nju niko kročio nogom (kad je sportska aktovnost u pitanju a ne politički govori)! I od čega će se finansirati kad ni Skenderija a ni Zetra ne mogu da opstanu, u velikim su gubitcima kao i Olimpijski bazen? A novi su bazeni i sportske dvorane u najavi!
hajde mali ne trabunjaj!