Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite Bosanske posrbice da laju a mi cemo se pobrinuti da mirno izadju iz BIH na traktorima vrlo brzo
pazite!!! genocidasi u tuzilastvu bih-e, policiji, sipi, ohr-u, itd pripremaju podvale bosnjacima, lazne optuzbe i afere!!!!!!!!! novi kordinator policije bih-e srbin koji je doso na funkciji zadnje nedjelje vec je napravio podvalu aferu o bosnjacima koji prenose dinamit itd...vrijeme je da se spiric smijeni sa funkcije i trazit da fbi dodje i rascisti sipu , ohr,i sve institucije koje su srbi genocidasi zauzeli i udaraju po bosnjacima koliko im se cefne!!! pozovite fbi!!da naprave ankee i skinu genocidase koji ce da upropase bosnu i hercegovnu i bosnjake na svakom nivou, lose, lose i lose!!!
gftasfasgfa 12.04.2010. u 16:10 kazu pogan baljijska, koja mrzi i baljije koji nisu dovoljno radikalni. kaze pogan baljiska, primitivna, koja je nesposobna za bilo sta drugo osim mrznje i primitivizma. bog vam dao jos beskonacno mnogo godina zivota kakvog sad zivite, zatvoreni u jadu i bijedi, mrzeci sve sto nije baljijsko, i kriveci druge za vase probleme. ppootturice primitivne Samo da se zna za navijek Takvi kao ti su nam sve džamije porušili ali neka iz te patnje smo dosta tog naučili i lijepu ste nam školu dali za buduća vremena.
HALLO BA RS GAMADI RS-A MAMNE NIGDJE JOS SAMO U VASEM PROPAGANDNOM SERVISU INFORMISANJA ZNAS ONO KAD JE VREMENSKA PROGNOZA HAHAHAHAHAHAHA ZIVJELA NASA JEDINSTVENA I DRAGA NAJMILIJA DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA
..........genocidne radjaju !!!!!!!
Opet pjene pascad vlaska !!!!!! Tisina inbecili genocidni.......mame vam smrde kad vas takve cobani !!!!!
pazite!!! hoce bivseg francuskog generala da stave ko ambasadora francuske u bosni i hercegovini, crno se pise bosni hercegovini, taj general ima samo 56 godina i do juce je bio po svim tajnim sluzbama, zamka se priprema bosni i hercegovin, harise, zeljko, zlatko i svi patrioti bosnohercegovci ne dozvolite da vam opet francuski general unisti drzavu u korist srbije i genocidne tvorevine, nije za dzabe bio nominiran prije par dana jedan genocidas ko koordinator policije u bosni hercegovini, sve je ovo povezano!!! ne slozite se sa tom nominacijom vec da na mjestu ambasadora francuske, dodje jedan pravi dipolomata!!!! HITNO REAGOVAT NE CEKAT EVO OVAJ, FRANCUSKI GENERAL CE BIT GNIJEZDO ORGANIZACIJE SVIH MOGUCIH PODVALA BOSNI I HERCEGOVINI!!!
\"...te padom broja Bošnjaka u strukturi zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova...\" To je bitno, je l\', mamu vam nacionalističku?! Niste ništa bolji od njih! Umjesto da se gleda kako radi, gleda se ko radi! Fuj, pose\'em se i na Bošnjake i Srbe i Hrvate, ne samo da niste bolje zaslužili, već ste zaslužili PUNO gore!
Koji Bošnjaci, koga vi predstavljate... JEL VI ONO TIHIĆEVI LJUDI.... Pa zna se kako se zapošljava u mup. rs-a. Slično kao u tk.. TIHI ma nek Onaj uvaženi GENERAL BOŠNJAK RADI, SAD deli funkciju direktora.. SRBIN NIJAZ SMAJLOVIĆ. Jest školovan kad samo stigne obavljati tako odgovorne, FUNKCIJE.....
Onda kad gradonačelnik sarajeva bude srbin, kad glasnogovornik mupa fbih bude srbin, kada glavni tužilac federacije bude srbin, kada šef mupa fbih bude srbin. Tačnije, nikad.
za sad ti cobani genocidni drze tuzilastvo, policoju, sipu, ohr, univerzitete i drzavu bosnu i hercegovinu, ako to do sada nici shvatio i vidio u svakom slucaju kasno je, spiric je postavio na sve najvaznije pozicije svoje pijune! tuzilastvo i policiju drze genocidasi a to su najvaznije institucije jedne drzave! srbi to znaju dok su bosnjaci jedna obicne ovce!
Tacno tako puture, vi ste znali, a i sada samo to znate, lizati tudja damu da za koru hljeba. Idi zali se Saneli Dzenkins da vam pomognu i udjele koju marku.
vlaxima odmah oduzeti vlast i dati da ovce cuvaju jer oni to rade najbolje. to je posao koji su vijekovima radili, nemaju se sta stidjeti. vlast i pendreke nama u ruke i sve ce biti fine.
@gftasfasgfa pa nemoj tako...nemoj nam prenositi srpske manire....sto je vase, vase je i nemojte to ni sa kim dijeliti ;)
kad ce bit gradonacelnik banja luke ili njegov zamjenik bosnjak? kad ce biti glasnogovornik policije rs bosnjak, kad ce bit zamjenik ili glavni tuzioc rs-e bosnjak? kad ce bit sef mup-a ili njegov zamjenik bosnjak? bosnjaci borite se za svoja prava!