Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je ova zadnja instanca sto odlucije je ustavni sud rs ?! U prevodu srpska vecina kako god okrenes,Jasno je da se ne moze ocekivati da ce oni imati suprotan stav od dodika.! To su zablude.Jedini odgovor treba da bude kontra referendum,sad i odmah.Povratak na ono stanje kad nas je priznalo vise od 100 zemalja svijeta jedno jedino pitanje "jesteli za suvernu i jedinstvenu BiH. Nije problem bosanski vodeca srpska stranka vec oni iz sjenke,sto diktiraju sve ovo a to su SANU ,dijelovi SPC ,Dacic,i Ivanic.Oni su nosioci tog zadnjeg cina koji se treba realizovati.Iskoristiti zauzetost zapada oko IS i ekonomskih EU poteskoca.Ostavljen je prostor (neocekivano se Rusija pokazuje kao mentor za prkos zapadu) i sad se trazi samo pogodan momenat,Na ruku velikosrpskom projektu uveliko idu Bosnjacka (prije svega)impotentna politicka elita.Ja licno ne vidim ni jednog politickog lidera koji ce ta stane na celo bosnjackog korpusa.Zasto se Haris Silajdzic ne podrava??
A hrvatima odgovara referendum jel?? Ugrozeni se ne bune njima dobro , trebali smo i mi onda '92 ostati sa srbima i gledati kako ih ovi kolju pizde jedne i za srebrenicu su ostali suzdrzani zaboravili ste vukovar zamislite da smo mi na to suzdrzani lije jedne . .
Ovima jos niko ne javi da se Dodo predomislja oko referenduma.Sad je druga prica kako su ga stisli za jajca,nine da su imali za sta da uhvate ali drze ga pa je sad okrenuo list i vec najavljuje da stanci nece dati odrzavanje referenduma.Dodo razumije samo silu i rijecu poput sankcije,neces ni dinara,bonske ovlasti,smjena itd.Sta bi sa brigom za srpski narod....