Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja zastupljenost , pa Srbi u kantonima nisu zastupljeni ni po kakvom osnovu, ovi uhljebi blokiraju bilo kakav napredak......
Srbi nisu u kantonima zastupljeni jer su politički predstavnici Srba digli ruke od svega što nisu uspjeli zapišat' od '92. do '95. U Mostaru se Srbin samo treba pojaviti i dobit će posao u sudstvu sve i da je inžinjer agronomije. Pokušaj. Smiješno je što očekujete da drugi dignu ruke od svoga jer ste ih vi digli od svoga. Također je smiješno da očekuješ da se neko drugi izbori za prava Srba u Federaciji. Evo vidim Srbi se sve sapliću da osiguraju povratak Hrvata i Bošnjaka u RS.
@Simonsen Pa ja se sve evo gledam snimke onih četničkih divljanja po Višegradu i pitam se postoje li u RS "umjereni" ikako, jer nešto ne vidim neka bježanja. Možda je narodu normalno.