Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir Izetbegović čestitajući dan Državnosti reče: ,,.nemojmo više govoriti kako se prije bolje živjelo.................jer ipak se prijepar decenija ovdje skromnije živjelo..............,,.reče i osta živ. Kakva perfidnost. Prije par decenija, to je sigurno, je Bakir Izetbegović skromnije živioo nego što živi danas (ali je trebao naglasiti da se to odnosi na njega lično i još neke u policiti a lično ja i većina današnje pukesirotinje je podpisujem prije par decenija živjela neuporedivo kvalitetnije i bolje nego što živi danas. Gospodine Izetbegović ovo je jedina istina i ovo što ste vi izjavili mogu vam povjerovati samo mladi koji ne znaju jjer tada nisu bili rođeni a koji im eventualno nema ili neće da ispriča istinu ali ne zaboravite da ima ki nas koji smo dobar dio žoivota (nekoliko decenija, kako vi kažete) živjeli ranije i mi tačno znamo da smo prije par decenija živjeli onako dobro kako više nikada nećemo živjeti. Sretan dan državnosti bosancima i hercegovcima.
Pa šta ima loše da za Dan državnosti BiH onaj ko voli praščiće iste i okene, važno je da se ozvaniči ovaj dan. hahaha
Parodija. Oni koji su uništili sve vrijednosti normane države se danas tu kočopere i pričaju bajke.
Jedna jedina, nasa BiH
Nema vrba koliko ima srba !!!!
Zasto se slavi praznik koji nema veze sa temeljima? Ako se slavi treba vratiti nazive ulica, trgova, skola.....
@alexa@alexa da, slažem se ali vratiti u oba entiteta!
O da. Ali prvo mijenjati stvari u Sarajevu a ne u Rudom. Pa tako glavna ulica kroz Sarajevo treba da se zove Vojvode Putnika a alipasina ulica da se zove Djure Djakovica. Tu su i Branislav Nusic, Jaksic,Marsala Tita, Mladena Stojanovica, Vase Miskina................bezbroj. Skole da ne spominjem.
Ovom prilikom bi prvenstveno i od srca zelio da cestitam Dan drzavnosti BiH Bakiru Izmetbegoviću i Dildorad Dodiku.. Milorad Dodik ili kako mu banjolučani vole tepati ''Dildorad'', mozda na prvu djeluje malo sirov i strasan, ali to je samo zato sto je mukotrpno radio na imidžu ''Šumskog firera'' iz brdovitih laktaša, malog mjesta nadomak banja luke.. Inače, omiljena poslastica glavnog baje RS-a su tablete za smirenje jer ga nerviraju zapadnjački supervizori i ugledne diplomate koji nadgledaju ulozene pare u BiH.. Bakir Iz(m)etbegović inace potice, kazu, iz dinastijske sarajevske porodice, a omiljena poslastica mu je guranje naroda u doba feudalizma, otimanje milijardi maraka humanitarne pomoci, vođenje antidrzavne politike i privatizacijske kradje.. Za 20 godina vlasti on i njegova stranka na svom kontu broje preko 600.000 gladnih usta, još toliko nezaposlenih, te potpuno razorenu bh ekonomiju..
haha, pa zar Bosna nije "tisucljetna"... pa majku mu, balije, dogovorite se već jednom... ni slagati više ne možete, ono što najbolje znate...
E vidi ove kurave Ane joooooj ko je sve vlast u ovoj državi dođe mi da sam sebe zapalim
...smoriste.
...jbg, ja sam vazdan bio "ostali". n euklapam se u "moderne trendove". od fešna do nešnlizma :)
...zato i aljo ima moj respekt. bio vazda isti, šta košta da košta. nije prtevrtanerio ko ova govna što su za života 4-5 "uvjerenja" promjenili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo sa svojim spomenicima je najbolji test političke, ideološke, vjerske i historijske pripadnosti svakog građanina ove države.
Kojim spomenicima? Spomenik ubijenim jevrejima je demoliran dok preostaje jedan skroman spomenik partizanima koji se i ne moze demolirati.
Na dan državnosti obiđeš sve spomenike i samo se kaže ko je ko.
sretan rodjendan BiH
Nije nista u Jajcu odluceno nego je to odlucio tito sa svoji uzim saradnicima. Komunisti su izmislili republike koje kao takve do tada nikada nisu postojale , a Milovan Djilas sa svojom komisijom je napravio granice.
Sta znace ove ispruzene ruke?
uce fatihu za ubijenu djecu sarajeva...onu koju su hrabri srbi snajperima ubijali sa trebevica jer su jedan na jedan obicne kukavice. prevod fatihe za ne upucene: U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! Tebe, Allaha, Gospodara svjetova, hvalimo, Milostivog, Samilosnog, Vladara Dana sudnjeg, Tebi se klanjamo i od Tebe pomoć tražimo! Uputi nas na Pravi put, na Put onih kojima si milost Svoju darovao, a ne onih koji su protiv sebe srdžbu izazvali, niti onih koji su zalutali!
23 ljudi slave dan 23%
a riđan na brijunima. tz,tz, tz ....