Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PREBACITE IH U EU (HRVATSKU)
Kakvo zatvaranje BIRE nemojte lupati. Pa čovjek ima ugovor sa IOM-om na 10 godina, znači barem još 8 godina ovog cirkusa u Bihaću. A vi niste sposobni ni one što hodaju cestom pokupiti, kamoli da zatvorite i izmjestite BIRU.
Ma daj bjažiii, vi solite pamet kako će te zatvoriti BIRU leglo boleština i seksualnih iskorištavanja (ukucajte Afganistanci silovali maloljetnika u Bori, prije nego što krenete komentarisati) a u tom periodu vaše priče o zatvaranju vi ste otvorili još 5 kampova na području Bihaća, ne rise