Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nisu u Srbiji , onda su u Grckoj ili nekij drugoj evropskoj zemlji. Cuj sad izasli sa dugim cjevina na izlaze iz grada a u gradu u zadnjih 40 dana ukradeno 100 vozila. Zali Boze onakvih momaka, kolateralna steta , a ovi u RS svi su na platnom spisku ovih automafijasa
Bravo za komentar..
@Dorijan A da ne bi Daytona, nikad ga ne bi šljegli u Sarajevo. Glup si.
Ja mislim da veceras nece nestat ni jedno auto
ne razumijem.... kolege im pogodili u glave ....,..a ovi kao specijalci ne nose sljemove i drugu zastitu ?! pa njihove komandire treba odmah smjeniti .....po danu ni kape ne nose !
Pola Genocidnog Djikanistana je ukljuceno u kradje automobila po Evropi I Regionu. Upamtite, ne postoji Djikan koji posteno zaradjuje za zivot.
Klix ne pokriva ovako nijedan kulturni događaj u Sarajevu. To se zove senzacionalizam!
Drzava se stvara jos od osnovne skole.Ko sve uci djecu,a vidi se po ponasanju istih.Roditelji duboko spavaju dok im djeca gluvare negdje u dimu.Sta mi hocemo policijsku drzavu?Da postenom covjeku trpaju cijevi u usta.Ja sada na posao trebam krenuti jos za jedan sat ranije zbog pregleda policije.
Kasnohajrulah!! Trebali su koju noc prije!
Za po kile vutre se dobija uvjetna, kao i za mnogo krivičnih djela. Policajac ne smije ispaliti ni metak upozorenja. Zakon štiti kriminalce ko međede. Ne treba nam ni policijska država. Ali ovo sad ne valja!
https://www.google.ba/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/istrazitelji-identificirali-ubojicu-sarajevskih-policajaca-javio-se-policajcima-u-republici-srpskoj-i-otkrio-gdje-se-nalazi/7991363/amp Uhapsen 2016. godine zbog kradje auta, policija mu tada upucala druga, u garazi mu pronadjeno ukradeno auto koje je ukrao ranije, Sud BiH nije ga jos presudio za to krivicno djelo.PUSTEN IZ PRITVORA. 2018 godine opet uhapsen, PUSTEN IZ PRITVORA. 2018 godine ubio dva policajca
Samo smrtne kazne uvest za ovakve i slicne zlocine.
Azraile svaka cast objasnio !
Cuj oni sad izasli na ulicu. Grad se u ovakvim situacijsma blokira automatski da ptica ne moze proci.
Zasto nebjavite da su istrazitelji indefikovali jednog od ubica Njegoslava Milinkovica.Bs maloprije citam ovdje https://m.24sata.hr/news/istrazitelji-identificirali-ubojicu-dvojice-sarajevskih-policajaca-597182
Ovako mora neprekidno a ne leskariti po sarajevskim buharama-kafanama.....
Logicno razmisljajuci...1. Zasto pucati u policiju osim ako nisi prepoznat? 2. Zasto policija nije bila spremna na okrsaj osim ako nisu prepoznali kolege. Zakljucak... vrlo moguce da su ubice policajci ili da je bila namjestaljka.
aj ne lupaj...oni cim su ponijeli puske sa sobom jer su bili spremi pucati na policiju.Nisu oni ponijeli puske radi obicnog svijeta koji u ta doba spava i koje mogu zastrasiti bilo cime.Ponijeli su ih radi policije koja im se moze isprijeciti.
Sta ti lupetas matere ti ?? Nemanja Milinkovic sa Pala je ubio ove policajce. To je srbo koji je 2016 godine kada je ukrao BMW kod Termi na Ilidzi, takodje pucao na policiju. Tada je i uhvacen. Na Dobrinji prije par mjeseci, takodje je bio vatreni okrsaj izmedju policije i pljackasa, vjerovatno je on i tada ucestvovao u pucanju. Sada je odmah pobio cim je vidio policiju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je zamazivanje ociju. Pojeo je vuk magarca. Ovakvo stanje nam je donijela SDA vlast koja vlada 25 godina. Ubijaju policajce kao kerove po cesti, tuzilastvo i sudstvo je korumpirano do bola, traze se investitori za auto ceste iako se godinama ubiru akcize za tu namjenu a vec godinama nije izgradjeno centimetra auto puta, ljudi masovno napustaju zemlju odlazeci trbuhom za kruhom, Bakir i nakon 25 godina prica o odbrani zemlje umjesto o ...
U podzemlju se sve zna samo neka brutalno pritisnu velike igrace vidjet ces kako ce da se nadju ti pojedinci u roku od 24 sata, ili neka dadnu dobru cifru kao nagradu vidjet ces drukara jer svi ti smradovi bi prodali mamu svoju za lovu a kamo li ortaka.