Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fine vijesti........želim što više srpskih žrtava u Bijeljini
A znači mi srbia moramo mislit dobro bez obzira što srbi misle nama sve najgore...................e ja jesam Omer..............i ja ne mislim srbima...................već srpskoj djeci sve najgore.................da Bog da silovanu i zaklanu srpsku djecu odnijela Drina, Bosna, Una, Vrbas i Sava
nisi ni ti...................
Gledam ovog internacionalca... I cudio sam se da bi ova lajk kurva propustila priliku da napise nesto dirljivo sto ce svi lajkati. Pogledajte mu profil, stalno 5 istih fraza i tako godinama.... još dobar je on sad kakav je bio s nickom tesla hahaha kad bi kreni pucati ona epska ponavljanja :D kad meni jednom reče: "ja se odmah branim, odmah!" i sve mu je bilo tako na ponavljanje da dobije više lajkova :D teslica - the lajk kurvica
ne kontam ovu anketu prema kojoj je aktuelno veliki broj građana zadovoljan odzivom vlasti vezano za poplave. prosto nemoguće.
nigdje ih, ni meni nije jasno. onaj ode u Rusiju, drugi se voza helikopterom i "nadgleda" dok se tim istim moglo spasiti deset ljudi minimalno, treci pet dana formiraju nekakve krizne stabove na toplom i suhom...vjerovatno sjedili placenici i klikali..ne kontam
Da je Tihić ili Kebo davno bi bili izmješteni helikopterom u Njemačku o trošku građana koji plaćaju porez.
Bijeljina je mogla proci puno bolje I bezbolnije dok se nije desila veleizdaja (haj' sto BIH ,vec I RS-a) od strane Milorada Dodika koji je naredio miniranje nasipa da se voda ulije u Bijeljinu I tako uspori val,navodno da se spasi Sabac. Dodik vise voli cmakati Vucicu paksu nego vlastiti narod kome je ko biva,toboznji,takozvani predsjednik,koji me podsjeca na onog izbjeglog predsjednika Ukrajine Janukovica koji je bio Putinov sluga I vazal,tako I ovaj Papak od Laktasa.
ljekarski tim ukc sarajevo dosao na poziv imama iz bijeljine zbog povratnicke populacije.:))) novi nacin koordinacije rada univerziteta je dakle iz -univerzitet:?!
p.s. zar je nemoguce ljudima da shvate kako se tapacirani namjestaj ne moze i ne smije " osusiti" od poplava bez obzira sto nemaju drugi.? za takvo elementarno znanje ne treba imati zavrsen faklutet.
@toni Koliko sam shvatio vlada RS-a povratnike tretira kao 2 klasu življa te se neko odazvati mora.Evo gledam Sarajlije su poslale kuće konvoj pomoći i ljekare u Janju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je strasna i nevidjena katastrofa. Drzava, privrednici... svi se moramo udruziti i pomoci ovim ugrozenim ljudima. Svako koliko moze i prema svojim mogucnostima.
Hoćeš i guzice dati za lajk?
@Tuzlak, Hvala ti na rijecima podrske, :) Uvijek si bio dobar, plemenit, kosmopolita i pristojan. Voli te i mnogo pozdravlja tvoj Internacionalac. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)