Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno ovu nagradu ukinuti u sadašnjem obliku i davati samo u slučajevima kada za to postoje istinski razlozi i zasluge. Zašto bi neko "morao" dobiti svake godine, ako nema ozbiljnih kandidata, je li zato da bi taj odbor za nagradu opravdao svoje postojanje?
Tim & Jim - veci bosanci od 90% bosanca
Zašto ovakvim ljudima ne daju nagrade http://telal.ba/dr-sekula-stanic-heroj-bez-odlicja/#sthash.Qt5WWShG.dpbs Ljudi koji su dali živote za druge.... Sarajevtaxi? Dileri i klošari to je valjda za uzora.
Poštovanom Jimu Marshallu i dragom Timothyju Clancyju od srca čestitam sa nadom da je informacija tačna. Svojom ličnošću i djelima ste više nego zaslužili sarajevsku Šestoaprilsku nagradu. Pravi ste Bosanci u najljepšem smislu te riječi ....
Čestitke.
Zaradili su, veći su patrioti od nas Bosanaca i Hercegovaca.