Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovde čak imamo povlastice ako vozimo čađu starog 30 god plačam 180 km godišnje a ako voziš auto staro 3 god na plin plačaš 600km god min.
umjesto da se ljudi pozabave sami sobom, oni ko biva neke klimatske s vrijeme uvjek isto
"Moramo razmišljati kako svijet razmišlja. Ako se kod nas u BiH poveća temperatura jedan stepen Celzijusov, mi imamo prosjek devet stepeni u Sarajevu, to znači deset posto energije Sunca više, deset posto energije sunca je nešto ogromno." Onda svijet razmišlja maksimalno glupo. Zamislite da je srednja temperatura jedan stepen celzijusa. Za povećanje na dva stepena po ovoj logici bi bila potrebna 100 % veća energija Sunca. A da je srednja temperatura nula (kao na sjeveru Rusije), za povećanje za 1 stepen (i ujedno na jedan stepen) bila bi potrebna beskonačno veća energija Sunca.
živim na 4 spratu neka bude poplava do 3 sprata i komšije seje da mu podavi one papagaje i dan i noć krešte ko nenormalni a i da mi njegova maja dođe ko izbjeglica od poplava makar na dva dana