Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da, klaun doktori... Za par godina ce strucniji za lijecenje naroda biti domari po skolama, sigurno bolji od ovih doktora s 'klaun diplomama' i zaposljavanjem preko stele, yebote da te zub zaboli ne bi znali kako da ti pomognu.
Je li ti kontaš šta su "klaun doktori" i šta je njihov cilj bio konkretno u ovom slučaju u Sarajevu? Njihov cilj nije bio da konkretno izliječe djecu nego da im barem na jedan mali vremenski period uljepšaju boravak u bolničkom krevetu. Čitaj članak do kraja i nemoj prosuđivati na osnovu naslova.
mene je strah ovih klaunova