Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima princ Sultan bin Abdulaziz Al Saud sa BiH?! Svaka cast liku, umro, nek mu je rahmet dusi, itd itd itd, ali KAKVE VEZE IMA ON SA BIH?!
Najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni s kim istorija nije tako poigrala kao s nama. Do jučer smo bili ono što danas želimo zaboraviti. Ali nismo postali ni nešto drugo. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo se sačuvati, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo. Kako neznate? Evropl,ani koji se mole na arapskom i slave okupatore mašući turskim zastavama. Ma čisti bombon
Sta ti je klima, vidi covjeka kako izgleda sa 86 godina.
izgleda da jedan od onih koji su slali kofere sa dolarima u bosnu koje je alija peljusio.
dzaba mu on ionako ide u dzehenem nakro se para dok pola svjeta gladuje
Svašta.
A Garafiju
saudijskim tiranima i americkim saveznicima, tj murtedima i otpadnicima od islama se ne klanja dzenaza !
@ bob rock - čisto za tvoju info, riječ \'džamahirija\' tj. džumhurija ne znači ništa drugo nego \'država\'. Iskipam ti se u pionirsku kapicu.
SDA fašisti se ne smiruju.
Koja džamahirija od zemlje, bogu dragi...
Fakat. Sta nam je on. Neka mu klanjaju oni koji su grabili milion koje su ovi slali a nigdje s ene vidi niti jedna utrosena banka. Niti skola, niti bolnica. Samo njihovi dzepovi. I nekoliko dzamija.
Kakav je vakat došao, i psima se džennaza klanja...
SVI MUSLIMANI FARBAJU KOSU...E JES KO ZENE STE
alaselamet