Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Drage porodice naših šehida, nađite snage u vašem srcu da oprostite, ali nikada nemojte zaboraviti ono što nam se desilo'' Ma kakvi Srbi i Hrvati, ovu državu će isključivo raz***ati ovi što nam od naroda napraviše šehide... Meni da je kojim slučajem neko od bližnjih bio ubijen u ratu i da su ga kasnije pokopavali kao šehida.... Ne bi se dobro proveli...
MekaniZvekani, nacuditi se ne mozes kako se pronalaze stradali iz 92-95g...klocu jedan, pronalazice ih jos 150 god. jer su zatrpavani, otrpavani, premjestani, miksani po grobnicama, pa ponovo razvlaceni itd...a upitaj se zasto je to tako radjeno...pa zato da se sakrije dokaz da je genocid izvrsen.. koje *pizde materine je prekopavana bosanska zemlja pa kostur uspiju sastaviti iz komada iz pet razlicitih grobnica...tokmače, DNK analiza ne laže.
Ja mislio mali zeleni avioni
A malo su nam Srbi smanjili broj u Zvorniku
hvala im ne bi sad boravili po Evropi
Oov je bolest, pa stradali 92, sahranjuju 2017. Koliko ceka za sledecu godinu, gde li ste ih spremili, gde ih drzite.
@Sintor Boli tebe patka za ovima, vam je potreba mit. Vidis sta radite, sunce vam vase bolesno. Alo 25 godina od rata, i ovome nije kraj, sahranjivat cete ih verujem i jos narednih 20 godina. Ubrojali ste u onaj konacan broj stradalih od 60+ hiljada i ljude umrle prirodnom smrcu, uskoro ce i ti podatci da dodju na videlo. Samo polako. Stradali ste od tri vojske i sopstvenog ubijanja., i to nazivate agrsijom i genocidom. Kakvi idoti...Zbog Srebrenice ce danas svaki sukob i stradanje
da se zove genocidom. Zbog tog ce uskoro ici revizija te presude. Jer nikome nije u intersu da mu se moze suditi na osnovu parametar presude za Srebrenicu. Mda su poceli sve vise raznorazni generali i izaslanici da pricaju i drugu stranu medalje.
Zasto ova vijest nije u top vijestima?? Sramota od klixa zaista!
Sta je tebi ovde top, nevini civili su tebi TOP ????? Stidi se majku ti jebbem !!!
Pa bilo pa proslo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)