Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POZATVARATI SKUTORSKE KLADIONICE !
Turčine, ne samo pozatvarati kladionice, nego protjerati i ostatke ostataka Hrvata koji nisu protjerani sa prostora F BiH koji se nalazi pod kontrolom bosanskih Turaka, pa da sa vama raskrstimo za vijeke vjekova.
Stjepane prvo tebe protjetati pohrvatljenog Bosnjaka katolika
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Svi Zenicani trebaju stati iza Kasumovica i podrzati ga mirnim protestima da istraje u svojim namjerama za dobrobit grada Zenice !!!
LAŽU ZA KRIVICNU PRIJAVU.PA VIJECE DONOSI ODLUKU A NE GRADONACELNIK.A KLADIONICE SU NA ŽALOST U PRAVU JER SVE FIRME U ODREĐENOJ ZONI MOGAJU IMATI ISTU TAKSU BEZ OBZIRA NA VRSTU DJELATNOSTI-KASUNOVIC SE ZALECE U POPULISTICKOJ RETORICI.
Davljenik se i za slamku hvata. Tako i kladionice - podnesu tužbu protiv Kasumovića. Kladionice nicu bile u toku. Kasumovića nisu mogli da potkupe kao neke u Sarajevu i sada prijete. Neće im izaći na dobro!
Kasumovic cim je dosao na vlast drugi dan rasputio 30 ljudi iz opstine grada Zenica, tj one sto imaju ugovor na neodredjeno sto su SDA clanovi i rodjaci..Kako je rekao da ce uvesti javni telefon besplatni za ove salteruse odmah su postale ljubazne ..samo gazi i likce nam spasi lave..
Ovaj covjek ima muda ko lubenice ,al one sto dvojica nose! #FadileJebemTiKcerke
Support za Fuada ! Dobar potez - Lokalna samouprava na djelu ! Tako svaka općina ako joj je ćejf treba donjet odluku - hoću ili neću da se bavi tim poslom.....
I mi trebamo podnijeti krivicnu prijavu protiv kladionica radi unistavanja mnogih porodica ovim zlom!
SAMO BRAVARSKI RADOVI NA NAJČUVENIJEM BIH TROTOARU koštali respektivnih 85 000 KM. Specifikaciju ostalih pogledajte ipaod, pa da i tužilaštvo može da podigne optužnicu PROTIV ONIH KOJI NEOVLAŠTENO IZNOSE CIJENE RADOVA NA TROTOARU : http://www.avaz.ba/clanak/264908/kako-je-u-cuveni-trotoar-utroseno-362-812-km
Zakonsko povećanje obavezne udaljenosti od vjerskih objekata, osnovnih i srednjih škola koliko treba da se uklone pa makar napravili još škola.
Fudo oderi lihvare što se bogate na bolesnicima..bez odustajanja
NAJEBI IM SE MAJKE KASUMOVIĆU JAVNOST JE UZ TEBE!!
da li je realno da niko ne smije prnuti kladioničarskoj mafiji da ne bi hrvati tražili pola federacije .. ye__bo to
BiH triba podilit, poturice žele oporezivati Hrvate! Triba im loviti islamiste!!!! POTURICE ODVRATNE OD TURAKA STE GORI
sad ce se svi izmjestiti u Kakanj, Zepce, Vitez.....i eto razvoja kockarskog turizma.....
Narode samo kockaj a spas je u bingu na njemu se pare uzimaju😊
Iako kladionice u BiH uglavnom drže hrvati, pita li tko nas hrvate hoćete li se kladiti? Pa mi se volimo kladiti, kladimo se na sve živo i na sve što se kreće.. Ako to bošnjacima i srbima ne odgovara nemojte jednostavno ulaziti u kladionice.. Ali zašto bi se nama hrvatima namećala pravila drugih naroda?? Znači ako bošnjo neće da pije alkohol, jede svinjetinu i neće kladionicu onda se na sve to treba odnositi? Dovoljan razlog za raspad države....
Ne s.ri, eto neka se samo promjeni sistem oprezivanja kao u vecini zemalja zapadne evrope, koje su ako se ne varam, katolicke. pusti se suplje, eto muslimani nesto hoce, preko kladionica se peru veliki novci iz svih mafijskih djelatnosti upravo zbog nepostajanja kontrole i oporezivanja. Eto nek prepisu rjesenje iz Hrvatske , je li moze !?