Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa magistre bioloskih nauka ,mi od tebe ocekujemo da nam das odgovor o kakvim se to akrepima radi? Ako nema odgovora onda titula magistra ??? je malo upitna. Strucnu literaturu u sake , skorpiju u teglu pa u u institut bioloskih nauka pa rastabiri o kakvom se hajvanu radi.
ako se radi o ovoj sa fotografije, onda je (barem sto se otrova tice) apsolutno bezopasna. kod skorpija vazi pravilo: sto manja to opasnija (otrovnija).
jos su nam samo skorpije falile, sad ce za njima doci i lavovi tigrovi, ajkule drakule, picajzle :)
a kad mogu vehabije mogu i skorpije
PA JESU LI MNOGO OPASNE? KAKVI STE TO NOVINARI? zanima me i ja sam ih nalazio kod svoje kuće nadomak Sarajeva, ZANIMA ME . . .