Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smecari jedni uhljebljeni,zatvorite je skroz.Dabogda se ugasili stoko jedna,grad cijeli na vodi a ja sam je vise 93 imao.Danas zovem i kaze mi lik da je zatvaraju za nase dobro hahahahahahaha.Jos mi rece i na ciglanama je redukcija,kao da mi olaksa.Crkli dabogda
@volimdalizemdojke Rat nikad nije ništa ispravio.
jbm vam materesinu posljete pausalni racun od skoro 50 km za stan,napisete potroseno vise od 30 kubika vode,to je dnevno da trosim punih 20 bojlera od 50 litara vode,jeste li vi normalni,nemam autopraonicu na 6. spratu
meni doslo 40km , a bio na odmoru znaci nije se troslio 10ak dana, a obicno mi dodje 20ak km, lopovluk kakavog nigdje nema, odoh pistolj kupit ;)
Nisam stigao ranije, ali ipak bih da Dini i Viksu hebem nanu naninu.
kakvo obaranje pritiska,vode u centru nema od 00-5.30 nikako RAZLOGGGGGGGGGGGGG????????????????????????????????????????????
E jadni smo mi sa KJKP ViK i sa onima koji su nam obećali da će se stabilizovati vodosnabdjevanje. Hej vi izu VIK-a, ne vadite se na nevrijeme. Nije do kiša, do vaše mreže je. Ako je mreža u redu i ako su filteri u redu, nema mutne vode. Bog sami zna šta mi pijemo! cccc
Sarajevo - sejtanski grad; i bez vode, sa djukelama koje vladaju nocu, bez pjesackih staza jer su iste uredjene za parking automobila, sa 3-4 dnevne kradje automobila, sa smrdljivim (pretpostavljam, jer nisam usao u to najmanje 6 mjeseci, bilo bi mi cudo da nisam u pravu) GRAS-om, sa trkama automobila kroz uzu gradsku zonu, sa 1-3 razbojnistva dnevno, prepoznat kao oaza djeparosa, i najvecim brojem bespravno podignutih objekata, Sta je slijedece ?
sve vas treba na biro poslati. mučka đubrad
Gore firme sa losijim uslugama,a sa toliko uposlenih jos korumpirane nema u cijelom regionu.
pa mora biti redukcije :) smiješni su oni i KS
Veca sila,elementarne nepogode,izbistri ce se,kako eliminisat zagadjenje fekalijama koje su dospjevajele u vodo zahvate iz kolektora sa Igmana,Kolektor je popravljen ali fekalije iscurile i otisle sve do vodo zahvata.
znači sex do 21.30 i kupanje do 22 :-)
zašto je ženama bitno kako muškarac fizički izgleda, kad ionako žmire tokom sexa ?
znaš ono, kad počneš da penetriraš, a ona "ooooo" i zabaci glavu nazad (i zamišlja bred pita)..
uvijek nešto....
treba vama otrova zamutiti bezobraznici uhljupski
zasluzeno, tamo je svakako vecina sda glasaca, a opcepoznato je da njima ne treba voda tj. nisu je ni zasluzili
a meni tek sad voda dosla. ni jucer je nije bilo do 16. pa onda redovna redukcije u 00.00. haha. koja je ovo vukojebina postala.
ispravljam se. 22 h i nema