Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrš stoko glupa lažljiva!!! neki dan ih zovem na tel. reko što ne grijete kae bila poplava u nečijem stanu sad ćemo to regulisat....kad već ne grijete onda račune smanjite
Pošteno.
Pa ja bolan baš uhvatili fursata,hajde da se ljeti ne plaća pa bi se nekako i prešlo preko ovoga al cijelu godinu i oni ovako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad god treba nešto isposlovati gdje se vrte pare, energija ili voda zna se sve ide preko Zlatka Petrovića. Nakon 100% poskupljenja vode, što je Petrović progurao na mala vrata kao poskupljenje od 20%, a nije se smjelo dozvoliti uopće poskupljenje vode, što je druga prića, Petrovića se sad uključuje u priću o plinu i Toplanama... Dakle kreće se sa redukcijama, isti scenarij kao što ga je sproveo u Vodovodu, zatim slijedi poskupljenje cijene plina, iz čega se automatski poskupljuje grijanje... Vječiti doživotni ministar prostornog uređenja Petrović rješava sva pitanja državnih službi i administracije preko leđa građana, svojom memljivom prićom koja kao da medi i monotonošću uspavljuje, a u biti razvaljuje nam standard lobira poskupljenja firmama koje su loše i nedomaćinski poslovale, upošljavale partijske uhljebe i na njihove plaće trošile novac...
...vješta bitanga.
ne zivim ja od izvini , daj 50 KM
Griju možda 4-5 sati max u toku dana i u velikim prekidima a količina grijanja je toliko jadna da bez deke i vunenih nema priče. A ovi što spominju plaćanje, problem je u monopolu i nemogućnosti da se odjaviš sa sistema grijanja ovih idiota. Jesi li ikad vidio račun za struju neplaćen od 3000 KM? Nisi nikad jer ima mehanizam isključivanja a kod ovih kretena nema i narod je sad kriv. Problem je što drže ljude kao taoce, pod prisilom.
Izvinjenje vam ne uvažavam! Šta vi mislite da vam građani ne plaćaju grijanje, pa vam upute izvinjenje i kažu: "Mi se izvinjavamo, ovog mjeseca nismo u mogučnosti platiti račun za grijanje!" Ili kažu: Ovog mjeseca zbog lošeg dotoka novca i naše domačinstvo, nismo u mogučnosti izmiriti račun u cijelosti." Da li bi vi uvažili ova izvinjenja i klimnuli glavom u znak odobravanja? Ne bi sigurno, nego bi utužili građane. Ali, vi možete, držite monopol, Država vam iza leđa, pa možete da uputite ovo jeftino izvinjenje građanima. Nije ok. Neće biti ok. ako račune ne umanjite za realan iznos energije koju ne isporučujete. I da umanjite za neki iznos, opet nije u redu, jer ne izvršavate uredno svoju obavezu zbog koje i postojite. Ne možete vi reducirati grijanje u zimskoj sezoni! Pogotovo ne možete se izravnati sa recimo elektrodistribucijom, ili vodovodom, jer oni ako bi reducirali, moje broji bi stao, sve dok ne bi počela isporuka. Mađarska je bila primjer, 10.000 njih!!!!
smanjuje se grijanje ali ne i racuni.
To "izvini" sebi u dupe gurni, a nama smanji iznos na računu pa ćemo prihvatiti to "izvini"
Chupacabra_sa, ni onda ne treba prihvatiti njihovo izvinjenje. Jer mi koji uredno plaćamo grijanje svih 12 mjeseci u godini, nismo zaslužili ovaj njihov javašluk. Pitaću te kada budu minusi, a oni zavrnu grijanje, hoće li nas ugrijati njihovo "izvin'te". Kako god oni će nas kroz ove redukcije opljačkati. Ma od svega je gore moralno pljačkanje, kao da smo svi retardirani.
Vala ima ti i ta mjesta!!! Zato im ne treba ni palćati, ali valjda nismo mi takvi..... ma da bi očito trebali biti!
Smanjena je isporuka toplotne energija tokom cijelog dana a ne samo od 12 do 14 sati!!! Smanjen ne vremenski period tokom dana kada se isporucuje toplotna energija, ujutru kasnije pocinje grijanje a uvece ranije iskljuce grijanje!!! Bar toliko znamo i u stanju smo to zakljuciti!!!
Nije samo da ne griju od 12 do 14, već ugase u 19.30. Eto provjerite, živa istina.
Moram reci ocu kad mu dodje opomena da im posalje izvinjenje . Nisam znao da to pali :D
A gdje je ona vijest da nece biti problema u snadbjevanju Sarajeva sa plinom :P
asbih, TO JE BILA PREDIZBORNA LAŽ!
:) sto sam znao da ce biti ovako??? Nakon toliko godina i laganja naroda, ne mogu da shvatim kako im narod opet vjeruje???!!! Koliko je bilo emisija poput 60 minuta, gdje su iznesene sve mutne radnje koje su politicari uradili a i ostali al narod ko ovce!!! Prodje emisija od 1h i oni opet po starom kao da se nije nista desilo!!!
Meni u stanu pretoplo, bukvalno ! U kuhinji prozor stalno otovren i ugasen radijator !
Zasto minusi :D Ljubomorni mi na dzennet od stana :D
Ctrl_Alt, haha, to oni žele da kažu da je kod njih hladno. Dala sam ti + :))) Izmjeri ti temperaturu da nisi prehlađena. :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Upućujem izvinjenje Toplanama kad uplatim manje od iznosa računa. redukcije su plate :)
I ja ću je lijepo izviniti na šalteru što neću platiti. Mogu i dopis poslati ako to pije vode. Svašta. I da je samo ova redukcija niko ne bi ni primjetio nego samo što upale, čim sunce ugledaju ugase. Pa nije avgust.
Ista stvar.
Sve ćemo mi vas istjerati na ulice, molite Boga da zima bude blaga...
Bas tako,a mi molimo boga da bude najostrija da rascistimo sa sljamom.