Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte ne kakite vi iz Rada!!!! O čemu pričate?! Kakvo čiščenje?! Nikakvo čiščenje nije radnik sa metlom i trociklom i sa kesom za smeće koji čisti oko trotoara! Kao da smo u srednjem vijeku! Gledam i ne mogu da se načudim tolikoj nazadnosti! Gdje su vam kamioni sa usisivačima?! Gdje je bilo pranje ulica?! Nekada su se ulice sapirale svakodnevno, a danas je premija vidjeti da se ulice peru! Prema tome, kako rekoh ne kakite, jer je vaše održavanje jedna velika "0"!
Preduzeće u kojem kao da je cijela rukovodeća struktura iz neke od Afričkih zemalja koje nikad nisu snijeg i zimu vidjele... sramno je to koliko ih je puta do sad zima iznenadila pa su je "nespremno" dočekivali...
kakva je poruka ovih debila iz rada, osim što odleđuju nezaleđene ceste (sad je +12) i metlama rastjeruju smog.
uglavnom vlada luta pojma nemaju sta ce da rade a kao htjeli bi. to je to kad nemas struke i kad ti novinar vodi civilnu zastitu, a botanicar ti radi kao ekonomista i sl. samo zato sto mu tetka sredila posao.
Tako ti je to kada zaposljavas ljude po nacionalnom kljucu, odnosno po podobnosti, a ne sposobnosti, isto kao kada bi dosao kod stomatologa i plombu ti mijenjao vulkanizer.
Katasrofalno stanje, nikakvih poboljšanja, samo veliki novac utrošen bez efekta. Ukidajte kanton dok još ima živih stanovnika da u njemu žele živjeti
Ne reče ti nama u kojoj ste fazi sa sanitarnom deponijom . Radite li po usmenom odobrenju Tužilaštva ? :)
"u cilju prilagodbe kriznoj situaciji i učešću u smanjenju koncentracije štetnih materija u zraku" Vidim hodaju s usisivacima s hepa filterima i prociscavaju zrak..