Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste krivi cak ste promjenom imena i vrijeme ruzno donijeli haha koji klix haha
Svim katolicima iz BiH Sretni Uskrsnji praznici koji nadolaze od sutra.!
@seljak Upravo o tome govorim!! Većinu zanima samo kako će izaći na kafu. Šta njih briga za prirodom..ima genetski modifikovanog \"svega\" u trgovinskim centrima...
Kako to...a ja još nisam krompir posijao!!! Odraziće se to na standard života!!! :P
Ako je Majstorović najavio kišu;slobodno izlet planirajte za vikend.Frajer nije potrefio ima po godine ništa,pratim ga ja !!!! DA mi je ovog realistu upoznati uživo,moj san bi bio ispunjen
Hebo ovo, nego kakvo će biti vrijeme za 1 Maj da se ide malo roštiiljatiiii
www.kiks.ba
Čuj ovih građanćica, smeta im kiša, ne mogu hodat i dangubit, a ne znaju da kiša znači život, šta će niknuti ako nema kiše, šta ćete jesti građani ako ne bude kiše i ako vam seljaci ne daju, šta!?!?
glupane bez kise nema zivota.
Ja voliti KISA puna puna kisa haha
glupa kišurina i hladnoća.
Aaaa dabogda vama u zavodu padala kisa -.-
fala Bogu,da malo nakisne.....
Klix je klitoris mame i bake srpske pantljicare se 4 C !
Joj, da hoce u Junu bit\' -20, pa da ovi iz toplana upale grijanje.. Tek bih onda znao sto cijelu godinu moram placat\' grijanje..
taman za vrijeme ispita..mozda nesto i polozim kad kafe na suncu ne mame vani :D
Klixstoris :)