Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma krasno.... vrijeme se ubilo za samoubit se
da je kojim slucajem suncano vrijeme kako bi se zaletio Fedja svestrani, Krvavac, al posto je kisa, stavice klosari sliku iz arhive, koji lendohani majko mila
jos kad bi pura padala sa neba...
Ma \'ta ces ti? Marina
Kakva drzava,takvo i vrijeme...
mala, \'os ti da te ja istaslacim, \'aa ?
Cijeli juli* greška.
Ovi naši \'\'meteorolozi\'\' blago rečeno veze nemaju. Neki dan gledam jutarnji program BHT-a, govori neki njihov meteorolog: \'\' Cijeli juni će biti sa temperaturama iznad prosjeka, a sa padavinama ispod prosjeka. Također i prva polovina augusta.\'\' Još i ovaj MLATI, aman!
Neka malo i kise.
Na Jadranu suncano,tek od Jablanice prema Sarajevu kisa..
Kakvi ljudi, takvo vrijeme. Čudo jedno pa nam ćuskije ne padaju umjesto kiše ...
E neka, vala baš!!!
bar cu dobit boje na moru xD -.-
Nista od sunca do Subote akobogda..Ovi nasi pojima nemaju. Najtacnija vremenska prognoza za Sarajevo za narednih 10tak dana: www.weather.com/weather/tenday/BKXX0004
Ja personifikacijaaa \"sunce će svoje zrake pomoliti samo u rijetkim trenucima. \"
@@crnjak: fala ti, care, al ja sam carica... zenski humor...
Prvo ovi iz h.saveza veze nemaju,rekoše prošle sedmice da će se kišno vrijeme zadržati do kraja sedmice,čitaj do sinoć..a sad kad i ja i vas narod zna kakva će hava biti ovih dana oni nas kao stručno izvještavaju...foooj.. Drugo,ovom narodu niko ugoditi nemože,pa ni sam Gospodar Bog...prije nekoliko dana narod zavapio pocrkaće se od vrućine,kako preživjeti i živjeti tropske vrućine...e eto im nek se rashlađuju,rashladili se dabogda !!!