Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Točno se vidi razlika po tome koja većina živi u kojim sredinama. Ovi hrvatski gradići su uglavnom čisti i uredni, održavani, al opet, to je često uvjetovano visinom gradskog proračuna. Ponegdje se mogu vidjeti i kakvi radovi, al uglavnom čistoća i red.
bas je tesko 2 ulice ocistiti ,sto vi ujke znate preuvelicati to ne zna niko
@hombresa Ne bih htio da se neki nađu uvrijeđeni al pogledajte gradove (gradiće) i sela. Točno ćete vidjeti o čemu pričam, a vidim da već shvatate.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
svica zivi od kamate a kiseljak od namjestaja s ilidze ratnihg godina pretvorenih u novac, posle sverc komerc do danas. radujem se uspjehu al ne na ovakav nacin. kiseljacani izvinte.
@laser008 za tebe oprane gace na striku, zanci da se neko usr.. da proste koji citaju.
@laser008 potrudio jesam, jer zastava sa slike mi zanci ko gace sa strika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nikad nisam bio u ovoj kasabi, ovi bogumilski stećci na slici lijepo izgledaju,sviđa mi se.stotine ovakvih stećaka u sjevero-istoku bosne prepušteni su korovu i šiblju. bošnjaci prestanite pjeniti.rat je završen i show must go on!
Nek ste vi slikali spomenik HVO-a. Bravo. Dignem ga u zrak.
Jedan od najbogatijih gradova BIH
Najveca mi je provala ovako neko malo vece selo nazivati gradom😂😂😂😂..svaka cast svakome,al Kiseljak nije grad pa tako ni dalje nece biti nego malo veca varosica....smanjite malo tenzije..pozdrav od gradskog djeteta
Kad kaže da se organizirano punjenje Sarajevskog kiseljaka u boce veže za 1891-u godinu, mora se primjetiti da je to samo godinu dana prije rođenja svetoga Broza Josipa Kumrovečkog.
Opet clanak pogodan za komentare pune bosnjackog ocajnickog krika i vriska do neba zbog nepostojanja unitarne bosnjacke drzave.
nema očajničkog krika. I hrvatima je u srednjoj bosni došlo iz guzice u glavu. I njima je jasno da je unitarna bosanska država jedino dobro rješenje.
To se vidi po ovim hrvatskim zastavama po trgovima. Cuti ne prosipaj se. Koja crna unitrnaa drzava, ta ideja je poslata na djubriste istorije prije 22 godine.
pametan i kulturan svijet u ugodnom ambijentu
lijepo je vidjeti da i u dalekoj fosni narod diše rvacki..
@ObranovicVlahoje91 mogu sad i srbi reći da se udiše srpski zrak.. al najbitnije je ono što narod osjeća i kako narod diše.
@ObranovicVlahoje91 to su gore hrvati preuzeli.. rvacki kiseljak ahihihi.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bosnjaci pamte kiseljacko selo Han ploce u kojem su kiseljacke ustase maskrirale 92 lica bosnjacke nacionalnosti medju njima najvise zena i djece
ma sta pricas seljacino,svi muslimani su bili ustase,imali svoje divizije,poglavnik se skolova u medresi,imao je za komsije muslimane i otud ljubav,dva zamjenika poglavnika su muslimani,na svim vaznim funkcijama u NDH su takodjer bili muslimani,i da ne zaboravim ,da nije bilo ustasa vjerojatno bi vas srbi vec tad sveli na statisticku gresku u Bosni!
kiseljak je okupan krvlju ubijeni bosnjaka sruseni dzamija i razoreni bosnjacki sela u njemu zivi sijaset ratni zlocinaca i krvnika neduzni civila djece i zena
bugojno i konjic su isto okupani krvlju ubijenih hrvata, pa nikom ništa.
@ObranovicVlahoje91 ja sam čojek koji je nešto sitno vremena proveo u fosni, ćaća i mati koju deceniju duže, ali bilo kuda pođi, kući svojoj dođi ahihihhi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tradicija zlocina ubijanja i protjerivanja ljudi druge vjere i nacije to im je najveca tradicija
jedinice kiseljacki ustasa su pocinile zlocin u ahmicima i stupnom dolu oni su najexstremniji bobanovci u srednjoj bosni
kiseljak i kiseljacki rvati su zdusno cetnicima pomagalu u posadi Sarajeva tako da ih to cini saucesnicima u najgorima zlocinima a o protjerivanju ubijanju kiseljacki bosnjaka i rusenju dzamija da ne govorim
Gdje god zakopas u BiH Iliri najstariji pametnom dosta!
....naravno malo mladji od ameba al opet srbi hihihihihi