Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u toj jablanici cojk kad prdne, pozar izbije
Potrosio sam sve komentare za ovaj pozar
Eeee kakav smo mi narod dobro je pa cijela drzava ne gori.
ja glasam za pozare
a snijeg moze i na behar i na voce jel cccc ?
ebem ti drzavu jedva 2 helikoptera imaju puu
Pusti nek gori, ovo ko da je neko sihre na tu sumu bacio, nek izgori ko je jebe
Rahatluk šumarima, nidje šumne
Kad ono hoće, i horoz jaja nosi :D
kad bi svi ovdje sto pametuju po klixu pljunuli po jednom do sad bi se pozar ugasio, ali brate nismo mi znali nikad niti cemo ikad nauciti ista drugo osim pametovanja a u praksi nigdje nas, zadnja rupa -.-
ma zasto...i da mogu necuuuuu ja da trosim svoju pljuvacku a koju od cega da napravim...kad nema ni posla ni hljeba...a valja proizvesti pljuvacku a mi onda sve to da pogasimo i onda oni opet ne trebaju nista ULAGATI sva sredstva namjenjena za to mogu opet trositi na sebe e necu neka sve pogori!
Pa kad bi drzava odvojila para, ili izmetbegovic prodao onog svoj audi pa kupio nam naprtnjace mozda bi i otiso, oni gase pozar sa kamionom od '43, kamion sudjelovo u bitci kod Staljingrada prevozio naftu do njemacki tenkova
Je.bo Kragujevac kako kiša obilazi Jablanicu.
Ja šta mi napraviste od komentara. Mrš bagro! :D
...safet bi zapjev'o "kiša bi pala, pasti ne može"...
uzeo si mi riječ iz usta, a ima i nastavak: "sve zbog žalosti bakir-bega..."
...neće dugo žalovati...iziš'o novi A8 L W 12 :)
nemogu se dogovoriti cija je suma :))))) srpsku gase srbi bosnjacku bosnjaci hrvatsku hrvati ...e sad ajmo vidjet cija je suma :)
Ma ove sume su osudjene na propast.