Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika je vrh, molimo češće ovakve fotografije kad su naši političari na njima, Hvala
Bakir je morao nešto dole do trezora da trkne...
HAHAHAH STAE OVO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar nije Novalic najavio da ce ove vakcine stici u julu?
Nije mozda gospodin Izetbegovic (predsjednik stranke demokratske akcije) shvatio. Slabo on kineski prica, a po carsiji se prica da je i bosanski naucio negdje oko 13-14 godine. I to na prepastenje svih logopeta i psihijatara jer su ocekivali njegove prve rijeci sa tim intelektom nekad oko 21-22 godine
Sve dok na jednom podrucju tipa EU, vaze ove, a ne vaze one vakcine dovoljno govori da je virus samo jedan od nacina ostvarenja NV poredka, a ne briga za stanovnistvo zemlje.Mrs...
pa ja, da nam dovuku novi soj taman da se kroz vakcine rasiri u septembru i oktobru i onda novembar ludnica
Ne može vas oprati ni 100 miliona. Dajte nam originalnu sekvencu virusa pa ćemo pričati!!
kad se svijet bude vakcinisao trecom dozom bosna ce iimat 20% vakcinisanih prvom
KP Kine najpametnija sila na svijetu. Samo rock and roll nista relegion drogs for people.
pola miliona smeća
Vrati mu ih, ne trebaju nama sadaka vakcine
Sta ove cemo platiti, nije donacija?haaa??
Bravo Bakire, pijandura Forto na haparatima. Bakir Izetbegovic je najbolji i najsposobniji politicar u Bosni. Stalozen, odmjeren, kulturan, obrazovan, covjek koji ce uvjek saslusati sagovornika, covjek koji je uvjek spreman na dijalog, na dogovor, ali nikad nece prodati interese Bosne.
Bacili, pokrali 10m za Kineske respiratore. Sada ce opet za Kineske vakcine, koje su neefikasne i koje niko nece... Bravo SDA bagro!
Ne ulazim u ispravnost odluke ali poznajem dosta ljudi koji samo cekaju kinesku vakcinu da se vakcinisu. Zvali ih doma zdravlja na pfizer vakcinu, oni odbili. Rekli samo kinesku hocemo. Pa sad jbg.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbegovic-bosna-i-hercegovina-ce-imati-milion-vakcina-u-naredna-dva-tri-mjeseca/210408098
Sto nam ne posalju kakvih donacija fabrika da testiraju ucinak na nama?
Voditelj: "Je li malo neumjesno poređenje sa klanjima pred Bajram, činjenicu da je neka majka izgubila 2-3-4 člana porodice - sa vašom smjenom?" Adem Zalihić: "Ne. Apsolutno ne. Ne smatram da je poređenje neumjesno."