Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Kina je prava drzava!!!
Hvala NR Kini ! 感謝中華人民共和國
Velika kultura i civilizacija za razliku od barbara sa Zapada!
Hvala Kinezima i za ovu pomoc i za veliko \"NE\" zapadnjackom nacizmu i njegovoj ekspanzionistickoj masineriji koja je sada namjerila da unisti i opljacka Siriju, ako sto je to ucinila brojnim drugim zemljama! Hvala Kina!
NR Kina moze ostvariti globalni ugled dosljednom politikom i suprostavljanem totalitarnim imperijalistickim rezimima i njihovim planovima u Siriji i Iranu.
@Abu Hamza ti si srbin.
aaa,viju kineza???tooo braćo komunisti,živjeli tito i partija i Hua Guofeng :)
Eto hvala Kini A gdje su bratske nam zemlje Rusija Turska, svabe itd...???
U KINI JEDU PSE.....eto posla...
a demokratija vam je nesto bolje donjela? Zivio Socijalizam i Drug Tito!
@ enes Mn ek ti arabija donira merhametu
bolje da se fatate lopate banditi crveni nego što pišete gluposti!!!!!!!! bando crvena
odbiti svaku pomoc od komunistickih diktaktorskih rezima!!
MASONI
Bolje bi bilo da Kina nije uz Rusiju imperija zla, pa zaustavlja rezoluciju protiv rezima Basara el Asada. Dozvoljava da se sirijski narod kolje, da se masakrira goloruki narod, a ovdje kao donira crvenom krstu. Neka sami sebi doniraju, nek pomognu narodu na Tibetu.