Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prijavio se na biro, vidi nema hajra od faxa, sad će vidit da nema ni od biroa.
100 lajkova? nisam bio ni svjestan da sam nešto pametno rekao
Treba mu dati Bh-drzavljanstvo i treba sebi ime promijeniti ime u Kim Jong - Ilic, pa moze onda novu naciju osnovati u Bosni i Hercegovini i vikati kako su Koreanci stoljecima zivjeli na prostorima sadasnje Bosne i Hercegovine.
hahahaha svaka cast na komentaru :D haj mozda nam i otkrije plan konstrukcije za atomsku bombu pa i mi postanemo velesila :D
i nek trazi cetvrti entitet, pa cemo na kutiji cigara imati cetiri natpisa, pusenje ubija....
dajjj ja dns vidio lika u gradu suplje valjate samo :P
Zaboli me za njega.
Steta sto pobjeze, trabali smo ga zarobit i trazit od sjeverne Koreje da izvrsi precizan napad na parlament.
Pa sta cemo sada s tim? Koga to interesuje? Nemate nista pametnije da pisete?
nema Vise ni Kineza ni Koreanaca u BIH Nesto se sprema??
Ma lažu. Vidio sam ga neki dan. Kakve priče, kakvi bakrači
@KIX.ba Pa jel' ovo vijest pobogu? Najveće ste žutilo od štampe! Pih!
Adžo je Bog... ;)
od njeg? jest me stid sto si ti novinar... Aman, eto Koreja Mostaru zaprijetila...
Momak je super. On nikada za svog života nije upoznao svog djeda niti ovog današnjeg vođu. Većinu života nije ni znao ko mu je djed. Zato nemojte pisati glupe komentare. Ja sam sretan što studira u našoj zemlji i možda on bude taj koji će ujediniti dvije Koreje.NIsmo se ni mi mogli gledati pa danas normalno živimo, to isto želim i Koreji. NAROD JE NAJMANJE KRIV,KRIVE SU VOĐE!
Novinar je profesijonalac a tek teta sa trafike koja daje pouzdane informacije o navodjenju GPS :) svaka cas :)
Živjeo KOMUNIZAM ZAUVIJEK...Komunizam je cak i opjevan i u seriji STAR TREK...tako sto je to DRŽAVNI TJ SVEMIRSKI SISTEM UREDJENJA...pa vi sad crknite od muke...al on je isto kao NIKOLA TESLA BIO ISPRED SVOG VREMENA...KOMUNIZAM CE SE VRATITI U SVOM PRAVOM OBLIKU I SVIJESTI BEZ KORUPCIJE...jer kapitalizam je nista drugo do kopija obicne surove prirode gdje pobjeduje najjaci...pa gdje onda tu mozak inteligencija i sve ostalo...ne treba...onda smo mogli biti na vijekove vijekova majmuni...jaci pobijedi jaci je.be zensko pravi djecu ima vise para...al nije to to...to nije buducnost to nije sistematsko rjesenje problema...tu nema sna tu nema spokoja KOMUNIZAM SE VRACA U VELIKO SLOGU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŽIVIO PRAVOPIS!
zaboravio si napomenuti koji pravopis...posto ovo po novom imamo crnogorski, kosovski, albanski, slovenacki, hrvatski, bosanski, bosnjacki, srpski, srbijanski itd...koji pravopis koji ti pominjes? dali si tu da upijes pravopis ili napisano?...daj boze da dobijemo jedinstven pravopis...daj boze da mi maternji vise nije i slovenacki bez č i ć i bosanski i srpskohrvatski...koja smo mi je.bena genracija...na kraju cu pisati na engleskom...al nesto se bojim da vi necete razumjeti ni rjeci tog jezika ili pak njemačkog......al ko vas ebe...zivite u rupi umrite u rupi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije istina.. zivim u ulici gdje se nalazi koled gdje on zivi, momak je tu i nije nigdje otisao i zamolio bi ove novinare da ne sire dezinformacije
koliko mu je dobro kod nas bilo ...da je lik pobjegao u S.Koreju >D
Ovim Korenacima il ode vid il izgube razum od drk*nja...
hahaha, naso bosnjo korejance podjebavat