Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skontao je Kim Han-sol... U čemu je ovdje fol...
woow sto me interesira sto ce on ici u francusku.......
Jebo ti ovog kineza,ja izgorio na bazenu ko papak xd
mali je pravo deriste, znam ga licno!
Vidi mu se po faci.
Rekao sam ja prošli put: "prijavio se na biro, vidi nema hajra od faxa, sad će vidit da nema ni od biroa." http://www.klix.ba/vijesti/bih/kim-han-sol-ne-dolazi-na-nastavu-danima-nije-vidjen-u-mostaru/130417151#komentari Izgleda da je već skontao da nema ništa od biroa, ode sad u bolji život :D
UWC ili koledž ujedinjenog svijeta koji je dotični pohađao traje 2 godine i može se upisati SAMO nakon završena 2 razreda gimnazije ili njenog stranog ekvivalenta. Znači momak ima 4 razreda srednje škole i normalno upisuje fakultet. Na UWC je naprimjer išao i sadašnji holandski kralj.
IMA ŠTA I RECI U BOSNI SE SKOLUJE
pametan
Ljudi moji, pa ja večeras neću moć' oka sklopit što on napušta BiH :((( xd :P #JMBG
i ja,od plaća,ma zaboli me za njim znaš šta!
da mi je znat sta zna, cuj diplomirao za dvije godine i danas svako nosi dplomu
Jeko ovaj kinez??
Vidio čovjek gdje je došao !