Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neradnici idu da slave dan rada koja ironija pozz sa posla i sutra radno ;)
meni je babo dao 200 maraka da se sutra olesim i raju pocastim
u drzavi nam stanje fenomenalno 😉
sve se nema, a gledaj auta o.O
Isto sam pomislio :D onaj bijeli bmw i mercedes :D
do kada ćemo trpiti poniženja na granici sa Hrvatskom!! tretiraju nas kao zadnje smeće,i još neće da pomaknu granicu u Doljanima,a ušli u teritorij BiH preko 2 km!!!!!!!
SVE BJEDA BOSANSKA GLEDAJ AUTA KRV TI YEBĘM
Ubi nas ova neimastinja,satrala nas dabogda!
Prosle godine isao na Bijacu i nikad vise u zivotu, posebno ne za praznike i kada je sezona godisnjih. Kamensko i Vinjani Gornji mnogo bolji izbor, a i put do njih je 10 puta bolji od katastrofe od ceste preko Medjugorja i Citluka.
Kako ce vas FADILJ da ruzi u sridu,,kukate a namore idete ,kazete lose nam je,vijece ministara nista neradi,vlada,boracke organizacije,,eto vam slike,,,
Na ovoj 4 slici da li je ovo musko ili zensko :-)
...neće bošnjo u rvacku...
...uostalom, svi smo mi srbi. i idemo na svoje srpsko more :)
@commiemarshhal ....znači i ove godine ostaješ kod kuće.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)