Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto bi rekao moj rodjak: izgubim vise vremena na nasim granicama, nego na putu do njih. 🙈
Eno mi tetke iŽnjemačke sa onim sivim mercedesom :) kaze ponijela nam je onih čokolada sa velikim lješnicima :)))
@Bh_Realnost1 jeb vas cokoloade i kinder bueno
30min? kako to kad su kolone tako duge?
@klix zamjenili ste sliku GP Maljevac i GP Orasje
Uoći Božiča, tako da i bosanci mogu slaviti u krugu svojih obitelji, onako kako to cijela Europa radi.
Slike Orašja I Maljevca su zamjenute.
Za ovu sliku i priliku se zahvalite SNSD, SDA i HDZ politickim strankama.
Hajmo se svi vratiti i ostati? Sta kazete?
@gooUser1576921624 ja sam za
Tuzla i krajina
Meni datum uopće nije bitan, ja sam prije 7 dana otišao i vratio se evo prije 2 dana, nikakve gužve, a opet sam vidio i obišao svoje. Ljudi, idete uvijek par dana prije zvaničnog kraja posla/škole u stranim državama.
@Tiger I tebi mozda nije bitan al neko ne moze drugacije.
@Tiger I À ako ne mozes ?
Sad ne mozes doci na red kod zubara i kod mehanicara.
Doso bi i ja malo da se pokazem al nisam lud da cekam u kolonama i ajerodromima
Svako normalan dodje avionom i renta auto, samo bosnjo mora s kolima iz njemacke, s punim gepekom da komsiluk zavidi! E sad cekaj na granici!
kad nisi guzve
HARAM VAM BILA SVAKA MARKA KOJU DONESETE U BIH ILI POSALJETE, JER TIME JACATE NASE KRIMINALCE, POSPJESUJETE NERAD I SVE ONO LOSE NERADNICI DOBIJAJU ILUZIJU DA MOGU ZIVJETI A NISTA DA NE RADE!
@fbUser1569781029 Klasicno razmisljanje BiH parazita koji citav zivot koncipira preko ledja drugih, preko tudjeg znoja ! Hoces jest preko 18 godine, nije problem idi i zaradi, hoces se grijat nije problem idi i zaradi a ne cekat da ti neko da sadake!
@fbUser1569781029 slabo se ti skolujes i ucis, jer bi zakljucio da ja zagovaram da niko pare ne dijeli! vec da se zarade! malo vise zagrij stolicu ! nadam se da nisi na privatnom ;D