Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wtf is: 'inkluzija' i 'sinergija' i zasto se zove 'kid's festival." Da li se sramite svoga jezika? Boze, Putine, Mile, imali iko da nas spasi od ovog ludila!
Ne stide se, ali je uvijek bilo i ima ljudi koji vole izbaciti riječi svog jezika i umjesto njih koristiti strane riječi, vjerujući da će time u očima drugih ispasti važniji, kao i da bi zadivili (slabije obrazovane) čitatelje ili slušaoce. Čest je slučaj kod političara, da zadive (npr. Bakir: "bio sam involviran" http://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbegovic-obisao-novu-zgradu-ambasade-turske-u-sarajev/130813115) Kod svih takvih najčešće se radi nesvjesnom ispoljavanju nesigurnosti u samog sebe.
@sezam.susam; bHakir 'involviran' a otac mu bio 'educiran'
male bošnje pjevaju Aliji zahvalu za 23,7