{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kerla: Unaprijedit ćemo život i rad građana u Općini Centar

28.9.2012. u 10:29
10
7
Kerla: Unaprijedit ćemo život i rad građana u Općini Centar
10
Kerla: Unaprijedit ćemo život i rad građana u Općini Centar
U prostorijama mjesne zajednice Hrastovi-Mrkovići jučer je održan redizborni skup u organizaciji Općinskog savjeta SBiH Centar.
Na skupu su, uz prisustvo preko 300 pristalica, simpatizera i gostiju predstavljeni nosilac liste Suvad Kerla, te kandidati i kandidatkinje SBiH Centar za Općinsko vijeće Centar-Sarajevo.

Od prisutnih gostiju skupu se obratio dr. Mustafa Cuplov, član predsjedništva SBiH i između ostalog, naglasio da je ova lista, na čelu sa nosiocem liste Suvadom Kerlom novo izdanje Stranke za BiH sa perspektivnim, mladim i u zajednici priznatim kandidatima i kandidatkinjama koji će znati unaprijediti život svih građana općine, te je naglasio da se neće zaustaviti na tome već uz saradnju s građanima težiti ka unaprijeđenju životnog standard svih građana.

Obračajući se skupu, nosilac liste SBiH Centar za općinsko vijeće Centar-Sarajevo, gosp Suvad Kerla, predstavio je izbornu platformu za općinske izbore 2012. godine i informisao prisutne o inicijativama, prijedlozima i vijećnićkim pitanjima koja su inicirana i realizovana od predstavnika SBiH u proteklom mandatnom period. Također, naglasio je da ovu listu SBiH kandidata za Općinsko vijeće Centar smatra najboljim i najkompletnijim timom koji može svojom stručnošću, poštenim pristupom i mladalačkim entuzijazmom unaprijediti život i rad građana u Općini Centar, saopćeno je iz ove stranke.

Prisutnima su se pored ostalih predstavili i kandidati sa ovih područja: Sevdalija Hasanović i Adem Kurtović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: