Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koja nije radjala, ona nek radi ko musko, jel de, ko je j***
Da. Ravnopravnost.
Dok je sda bila vlast nije bilo ovakvih populistickih inicijativa. Sad kad su opozicija guraju zakone koji nemaju finansijsku podlogu. Mrs
E tacno!!! Sad svi divni i humani
Eto zašto nam omladina ode, jer šljamu poput tebe i dalje valja sda
Ne kontam, zene radjaju do jedno 40 godina starosti, pa ce ici u penziju sa koliko? Rodis i odma u penziju, jel’ to?
natalitet ce tek da opada, to ce piciti eksponencijalnim rastom zahvaljujuci svim strankama i zelenm termitima i ovim trojkaskim akrepima
To prijevremno i povojnije penzionisanje samo iz tvog buđeta ili buđeta BIH Odmaknite od penzionog fonda u troskoku Pa ja sam radio punih 40 godina i šta treba da sufinaciram od svoje penzije takve..Nek se država pobrine za natalitet ja sam svoje odradio Tri momka sam darovao državi i dosta od mene.
Iz opozicije sve moze. Kad su bili vlast samo sebe dolmili
Slijedi prijedlog: U penziju pa pravi djecu! Samo , mozda malo prekasno. Al hajde nek se predlaze….
solidna ideja
Sto godina si u parlamentu sto tu inicijativu nisi uputila za vrijeme Fadila..
Po ovome, žene koje iz zdravstvenih razloga nisu mogle roditi, treba još dodatno kazniti, nije im dosta njihove muke. Fuj, kakva odvratna spodoba.
Kenela! Morao bi postojati zakon koji bi nekim roditeljima zabranio dati djetetu ovako ogavno ime!
Od njezine i sličnih njoj djece, neće ni država ni niko drugi imati koristi sigurno, samo će se uhljebiti na kakav budžet pa ćemo ih tegliti na leđima čitav život k'o i nju.
Čuj Kenela, joj imena majko moja
Sta je sa majkama usvojiteljkama? Opet se roditelji usvojitelji mnoze s nulom!
A šta sa očevima? Pa uvedite kao u Njemačkoj da neoženjeni i bez djece plaćaju veći porez a roditeljima sa djecom dajte stimulaciju i riješili ste stvar.
Evo ideje: Konfiskovat bogatsva SDAovcima..i silno bogatstvo pretociti porodiljama...bilo bi nas kao Kineza.
Ova je kod svakih izbora prolazila putem kompenzacijske liste. I nakon porođaja se odmah vraćala na posao (parlament) dok je suprug??? koristio porodiljsko bolovanje. SDA kriminalci. Mora da je i sada smislila neki lopovluk pa ovo gura.